Hvordan man kan male en gammel rød mursten pejs

October 26

Hvordan man kan male en gammel rød mursten pejs

Hvis din gamle røde mursten pejs ikke er at give dit værelse helt den stemning, du ønsker, er maleri en hurtig og nem måde at forbedre sit udseende uden at bruge en masse penge. Afhængigt af din udsmykning plan, kan din malede pejs passe ind i resten af rummet eller skiller sig ud som en fed brændpunkt i rummet. Det er ikke svært at male en pejs, men der er flere ting du bør overveje før du dyppe din pensel til at male kan.

Instruktioner

•Rengør dine mursten pejs med en fugtig klud til at fjerne overflade snavs. Hvis du ikke har renset din pejs i et stykke tid, kan det tage flere omgange med klud til at fjerne alle snavset. Hvis du male din pejs uden at fjerne snavs, maling vil ikke holde sig så godt og kan have en klumpet udseende.

•Block fra områder, som du ikke ønsker at være malet med malerens tape. Sætte en dråbe klud ned på gulvet for at beskytte overfladen fra dryp maling.

•Anvend en primer hvis murstenene er blevet farvet med sod. Primeren vil sikre, at sod pletter ikke vil vise gennem malingen.

•Vælg en maling farve til din pejs. Hvis du ikke kan vælge mellem to eller flere farver, male flere klodser med hver farve og beslutte, der ser bedst.

•Thin den oliebaserede maling med 15 til 20 procent mineral spiritus før du begynder at male. Udtynding maling vil tillade det at trænge murstenene og modstå blærer når du bygger en ild i din pejs. Hvis du ikke bruger din pejs, kan du bruge en latex maling i stedet.

•Begin duppe maling ind i mursten og omkringliggende fuger bruger billig maling pensler. Dyrere børster vil hurtigt blive beskadiget på grund af den ru overflade af mursten. Hvis du ønsker fugerne skal være synlig, undgå at få maling på dette område.

• Lad malingen tørre i mindst 3 eller 4 dage før belysning en brand i din pejs. Hvis det er fugtigt, når du maler, tillade et par dage mere til komplet tørring.

Tips & advarsler

  • Købe mere maling end du tror, du skal bruge. Da mursten er porøse, de vil hurtigt opsuge maling og kan kræve mere end en frakke for en fuldstændig dækning.
  • Ikke forsømme ved hjælp af en primer. Købe en tonet primer for at sikre en jævn dækning med kun én eller to frakker af maling. Maling kan danne blærer, når de udsættes for høje temperaturer og reducere det samlede antal frakker kan medvirke til at reducere muligheden for blærer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com