Hvordan man kan male en gammel træ Kina kabinet

March 16

Det gamle Kina cabinet du fandt i en Genbrugsbutik eller ejendom salg muligvis arbejde, men hvis du kan se forbi den falmede og peeling paint, kan du muligvis omdanne det. Med grundlæggende lakering færdigheder, kan du male en gammel træ Kina kabinet til at give det et helt nyt udseende. Vælge en maling farve, der vil supplere andre indretningen i dit værelse og refinish Kina kabinet.

Instruktioner

•Tag skuffe og kabinet trækker fra Kina kabinettet ved at skrue dem med skruetrækkeren. Sætte hardwaren i en pose til at holde det sikkert.

•Indstil Kina kabinet på plastik tarp at undgå messer. Fjern skuffer og flytbare hylder og sætte disse stykker på tarp.

•Sand overflader af Kina kabinet med sandpapir, herunder skuffefronter og reoler. Hvis skabet har afskalning maling, fjerne maling med en maling skraber først og derefter sand overfladerne. Oprette et lidt slidt tekstur over hver overflade af Kina kabinet, så som primer og maling overholde effektivt træets overflade. Tør de slebne overflader grundigt med tack klud, når du er færdig slibning.

•Applicer maler tape over kanterne af ruder i Kina kabinet at holde primer og maling i at sprede sig på glasset.

•Læg en pensel med akryl primer og anvende primeren over overfladen af Kina cabinet, herunder skuffefronter og reoler. Arbejde omhyggeligt, således at primeren dækker træ i et tyndt og jævnt lag, fjerne overskydende primer fra træ med penslen, hvor det er nødvendigt. Hvis kabinettet er forsænket eller rejst overflader, dab pensel børster forsigtigt ind i disse områder for at sikre tilstrækkelig dækning. Tillad primer tørre gang anbefales på etiketten primer.

•Læg pensel med den akryl semi-gloss male og lakere den tørrede primer et lag af maling. Male pænt for at sikre, at malingen dækker træet jævnt. Gøre det muligt malingen til at tørre tid anbefalet af fabrikanten.

•Applicer en anden frakke af maling ved hjælp af metoden samme ansøgning. Tillade det andet lag maling tørre i ca 48 timer, så at du ikke gouge eller nick de lakerede flader før de fuldt ud.

•Reinsert skuffe og kabinet hardware, og fastgør dem med skruetrækkeren. Placer skuffer og hylder tilbage i skabet.

Tips & advarsler

  • Hvis du vælger en lys-farvet maling, overveje at tilføje en dekorativ stencil design på skuffer eller langs siderne af kabinettet. Bruge akryl maling og en stenciling pensel til at oprette stencil designs efter akrylmaling på kabinettet tørrer helt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com