Hvordan man kan male en gammel træ stol

March 10

Hvordan man kan male en gammel træ stol

I stedet for at smide en ganske god, men grimme eller gammel-leder, træ stol, hvorfor ikke bare male det? Med blot et par frakker af maling, vil en gammel træ stol tage på en helt ny look. Maleriet er en nem og billig måde at forvandle et loppemarked fund til det bedste stykke i rummet; og det hele job kan gøres på bare et par dage.

Instruktioner

Før maleri

•Pick ud af typen maling du vil til stolen. Vælg enten en latex eller oliebaseret maling. Latexbaserede malinger er nemme at rengøre med vand og tørre hurtigt, men malingen forbliver klistret til dage efter indtil de endelige hard shell former. Oliebaseret maling vil tage længere tid at tørre, men tørre helt i ca en dag. Oliebaseret maling er også sværere at chip, men har en særskilt, undertiden stærk lugt.

•Find et sted til at male. Hvis maleri uden for er ikke en mulighed, finde en plet indeni, der er godt ventileret, men kan også lukkes af, så ingen små fødder eller ben kan trek over den våde maling. Dække området maleri med en tarp at fange eventuelle dryp maling.

•Sand stolen med sandpapir. Hvis der er gamle maling på stolen, Sørg for at sand ud de fleste af de gamle maling. Stolen bør stadig være slebet, selvom der er ingen maling på det, så malingen kan overholde korrekt træ overflade.

Maleri

•Tip stol på hovedet ned, med ben i luften og ryg og sæde danner en hovedet V-form. Med lange, selv strøg for at anvende primeren til bunden og bagsiden af stolen. Dyp din clean børste i primeren og derefter anvende primeren på stolen ved at starte øverst og arbejder ned. Sørg for at hver overflade er dækket. Brug en tomme eller halv-tomme pensel til bagsiden af stolen og bruge en mini roller for enhver flade dele på stolen, herunder sæde. Rullen giver malingen en mere engang. Lad den primer tørre natten over.

•Applicer maling, igen starter med bunden af stolen. Omhyggeligt tip stol på alle fire ben og male den forreste, startende fra toppen igen. Starter øverst og arbejder ned gør det nemmere at huske at male hver overflade og hjælper med at holde nymalet drypper til et minimum. Lad den tørre natten over i stolen.

•Efter stolen er helt tør, som kan tage længere tid end bare en nat, let re sand stolen. Støve snavs og male en anden frakke. Lad stolens tørre natten igen. Sørg for stolen er tør før du bruger den. Flere frakker af maling kan tilføjes at nå det ønskede niveau af farve og dækning, men sand før hvert nye lag og give nok tid for malingen til at tørre mellem hver frakke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com