Hvordan man kan male en garageport at ligne nødlidende & rustent Metal

February 18

Hvordan man kan male en garageport at ligne nødlidende & rustent Metal

Tilføje en nødlidende og rustent metal look til din garageport kan forvandle din almindeligt metal eller træ garage døren til en dør med karakter som ingen andre i kvarteret. Dette look kan opnås gennem en række forskellige metoder, herunder anvendelse af maling med aging virkninger eller en patina, der kopierer udseendet af metal, der har langsomt slidt med tiden.

Instruktioner

Sprutte effekt

•Wash og tør din garage døre, derefter male din garage døre med latex maling. Bruge en grå eller andre metallisk farve til grundmaling til din træ eller metal dør. Lad det tørre i mindst fire timer.

•Paint en sprutte finish på toppen af den grundmaling. Brug en skum børste og gør en række mærker i form af bogstavet "x" på tværs af garageporte.

•Paint lodrette og vandrette streger over garageporte til at udjævne Krakkeleret finish. Brug en tyk belægning af Krakkeleret finish for at gøre udtalt revner i finish. Lad det tørre i flere timer, ifølge producentens anvisninger.

•DIP en klud i en aldrende finish. Gnid finish på i små cirkler, indtil det ønskede område er dækket for at udvikle en gamle, rustne udseende på døren som Krakkeleret medium træder i kraft og lader nogle af underlak Vis gennem sprækkerne.

Patina

•Prime af træ eller metal garage døre med latex primer, ved hjælp af en maling rulle, efter grundigt vaske og tørre dørene. Lad primeren tørre.

•Mix ingredienser sammen for at danne en blanding, der vil fremskynde patina til at simulere udseendet af en antik dør, hvis du har en metal dør. For eksempel, for en grøn patina look, Bland 1/3 ounce af ammoniumklorid, 3 ounce af kobberforbindelser sulfat og 1 kvart destilleret vand. For en antik hvid look, Bland 2 spsk af bismuth nitrat med 8 ounce af destilleret vand. Bruge en metallisk surfacer produkt først, hvis du har en trædør, anvendelse af kemikalier, når det har tørret i en rust finish.

•Tilføj kemikalier til en spray flaske og spray blandingen på døre fra to fødder væk fra overfladen.

•Rinse dør med rindende vand til at stoppe den kemiske reaktion. Prøv ikke at fjerne for meget af patina. For en træ dør, kan du forsegle døren ved hjælp af en sealer eller indsætte voks efter et par timer er gået til at give rust og patina til form, eller du kan anvende en anden frakke eller to af patina løsning før du forsegle døren.

•Anvend en propan torch til at opvarme kemikalier på en metal dør. Fortsætte med at varme kemikalierne langsomt, arbejder i en sektion ad gangen. Varme plan er korrekt, når en dråbe vand bounces off overfladen.

•Gentag processen ved at anvende flere af patina løsning til garage døre og derefter opvarmes med en blæselampe. Fortsætte processen, indtil du er tilfreds med farven og resultat.

•Tilføj en frakke af pasta voks til at forsegle patina effekten på din udvendige garageport, mens det stadig er næppe varmt. Lad døren køle helt af og tilføje en anden belægning af voks.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com