Hvordan man kan male en hylde i et Distressed Look

November 22

Hvordan man kan male en hylde i et Distressed Look

Nye varer se ud af sted i en samling af antikke og vintage møbler. Men det er muligt at blande en eklektisk samling af møbler med faux finish. Smertelige overflader til at give dem en instant aldring er en simpel teknik, og kræver ikke nogen særlige værktøjer. Maleri en hylde til at se nødlidende er et relevant projekt for malere på alle niveauer af erfaring. Anvende områder voks forhindrer malingen på top coat fra underlak, hvilket gør processen med at fjerne maling til en nødlidende finish mindre besværlige at overholde.

Instruktioner

•Sand hylde til scuff en blank finish. Aftørre hylde med en fugtig klud.

•Applicer et lag af latex maling til en base coat. Må ikke bekymre dig om at opnå fuld dækning, som du vil male over denne frakke. Denne farve viser kun i steder hvor top coat maling er nødlidende.

•Tillad grundmaling til tørre. Gnid bivoks på hylden med en klud. Anvende voks på steder, hvor du vil vil grundmaling til at vise gennem.

•Paint finish lag maling i farve efter eget valg. Brug en bred pensel. Anvende selv slagtilfælde, i samme retning som træets årer. Lad malingen tørre.

•Rub de voksbehandlet områder med en klud til at fjerne det øverste lag af maling. Maling vil komme ud i voksbehandlet områder med lethed. Let sand hylden. Fokusere på at fjerne maling fra kanten af hylden og andre områder, der ville blive slidt naturligt. Holde slibning hylden, indtil det viser den ønskede grad af slid og ælde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com