Hvordan man kan måle en jordens saltholdighed

July 29

Hvordan man kan måle en jordens saltholdighed

Saltholdige jordbunde indeholder en høj koncentration af salte. Jordens saltholdighed i de fleste tilfælde ikke er synlig, men undertiden salt ophobning vises som et hvidt pulver eller skorpe på jordens overflade. Planter, der vokser i saltholdige jordbunde kan forkrøblede eller misfarvede. Jordens saltholdighed kan være forårsaget af høje jordens pH-værdi (større end 7,8, basisk jord) og/eller ophobning af salte i jorden. Salte i vand til kunstvanding, høj vandspejlet, dårlig kunstvanding og dræning, overfertilization og afstrømning fra andre kilder kan forårsage salte ophobes i jord.

Instruktioner

•Følg pakke retninger til at teste din jord ved hjælp af en jord pH test kit eller pH meter. De kan købes fra hjem forbedring butikker og er nem at bruge.

• Indsamle en jord prøve og sende det til en jord test laboratorium for en mere præcis og fuldstændig diagnose. Bruge en murske eller jord snegl til at indsamle en prøve 4 til 6 inches dyb. Snegle er nemme at bruge og er simpelthen indsættes i jorden. Hvis du bruger en murske, grave et hul i korrekt dybde og fjerne en 1-tommer-dækkende prøve fra den glatte side af hullet. Indsamle prøver i det tidlige forår eller sent falder til jorden ændringer træder i kraft. Også indsende prøver når som helst du bemærker nogen problemer i planternes vækst.

•Anvend en plastik spand til at indsamle Jordprøverne. Holde dine prøver fra hver unikt haveområde (fx blomsterhave, køkkenhave, græsplæne) adskilt og indsende dem separat. Tilfældigt indsamler om 10 eller flere jordprøver fra inden for hver unikt haveområde og bland dem i spanden.

•Tag om en 1/2-lb. prøve fra hver spand og placere dem i zip-top plastikposer. Mærke dem med en vandtæt pen. Check med jorden test laboratorium, du bruger til at finde ud af, hvilken type information de vil have dig til at registrere.

•Mail jorden prøver at jorden test laboratoriet i den relevante boks. Mange Universitet udvidelse services har deres egne kasser til forsendelse. Kontakt dem før indsamling jordprøve for at sikre du har den rigtige type mailer og oplysninger form. Vedlægge ethvert gebyr lab afgifter til test. Gebyrer er normalt mindre end $10.

Tips & advarsler

  • En jord pH testkit kan være alt hvad du behøver til at afgøre, om din jord har en saltholdighed problem. Indsendelse af jordprøver til en jord test laboratorium, men får du mere præcise oplysninger og specifikke tips om hvordan man kan forbedre din jord. Ikke fremlægge jordprøver, der er for vådt. Holde sten, græs og andet snavs ud af prøverne. Afhængigt af saltholdighed problem årsagen kan være behov for forskellige løsninger. Ændring af jord til lavere pH kan ikke være nok. Det kan være nødvendigt at forhindre salte i at akkumulere ved at forbedre dræning og kunstvanding vand, forhindrer afstrømning eller anvende gødning i det korrekte beløb.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com