Hvordan man kan male en katedral loftet

May 10

Hvordan man kan male en katedral loftet

Katedral lofter give plads og elegance til et hjem. Ved første øjekast disse lofter kan synes vanskeligt at male og du kan føle fast med den aktuelle farve Palle du har. Men ved hjælp af en stige, nogle maler tape og en teleskopfunktion maler pole, vil du finde, at maleriet en katedral loftet er lettere end du troede. Du bliver nødt til at tage din tid og anvende mindre maling, end du ville når du male en væg for at undgå en rod, men det kan gøres hurtigt.

Instruktioner

•Flyt alle møbler ud af lokalet. Lå tarp på gulvet. Anvende maler tape på den øverste linje i hver væg, hvor loftet møder muren. Hvis du har ovenlys, Anvend malere tape hvor sektionerne væg mødes vinduet.

•Pour nok male i gryden så at det er mindst 2 inches dyb. Indlæse maling på rullen. Sørg for at rulle af nogen af de overskydende maling til at holde malingen fra drible ned på dig eller på gulvet. Tillægge rullen teleskopfunktion stangfiskerfartøjer.

•Paint loft af rullende fra midten af loftet og ned til maleren 's tape og op igen. Du skal male flere frakker, da du ilægger små mængder af maling for at forhindre, at drible.

•Sæt trim børste til den teleskopfunktion stangfiskerfartøjer og male de områder, der ikke blev ramt med rullerne. Det vigtigste område, der skal røre op vil være, hvor de to halvdele af loftet mødes. Hvis du har ovenlys, der er rejst, skal du bruge trim penslen på hjørnerne af ovenlys vægge som rullen ikke vil kunne slå dette område.

Tips & advarsler

  • Åbn et vindue og kun male i et godt ventileret område.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com