Hvordan man kan måle en kørestol rampe

August 31

Hvordan man kan måle en kørestol rampe

En kørestol rampe skaber øget mobilitet for at indtaste og afslutte bygninger, huse, verandaer og dæk og køretøjer. Det vigtigste aspekt af en kørestol rampen er at være sikkert for beboer af stolen. Ramper, der er for kort og for stejl kan resultere i alvorlige skader, hvis kørestolen ruller tilbage eller slår i en omvendt bevægelse og falder ned af siden af rampen. Nogle personer kan ikke kunne komme tilbage op fra jorden at nå sikkerhed, især hvis kørestolen fælder dem nedenunder på jorden.

Instruktioner

•Measure den lodrette stigning i kørestol rampen. Anbring målebåndet i toppen af trappen, dæk eller køretøjer hvor kørestol rampe vil hvile. Måle den lodrette afstand lige ned til jorden. Registrere denne måling i tommer på papir med en pen.

•Divide måling i inches af 2 til at bestemme længden af en kørestol rampe. Dette nummer bliver længden af rampen i fødder, så hældningen af rampen er i forholdet 2:12. For hver 2 inches af anledning til landing på toppen af rampen fra jorden, vil der være 12 inches i længden.

•Divide lodret stigningen i kørestol rampen ved 3 til at bestemme længden af en kørestol rampe til ubesatte stole. Denne metode har en større stigning i hældningen af rampen, fordi der ikke er nogen vægt i den stol, som vil få det til at presse hårdere på lastning og losning. Hældningen af rampen er 3:12, og resulterer i en 3-tommer stigning pr. hver fod af rampen længde. Denne metode er nyttig i varevogne, der rumme individer i en plads, når enkelt er gennemført til stolen efter det udgange van tomme.

•Measure bredden af det område, kørestol rampe vil hvile på toppen af trappen, dæk, køretøj eller landing. Subtrahere 2 inches fra denne måling til at give plads til rampen til at passe ind i åbningen.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at kørestol rampen har rigelig plads på jorden uden forhindringer.
  • Konsultere instruktionsbogen af kørestol til at gøre visse beløb af hældning magt stol eller manuel kørestol kan sikkert klatre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com