Hvordan man kan male en laminat bordplade til at ligne rigtige granit

August 4

Nye granitbordplader er lysår i fremtiden, men dit køkkenborde er gammel, grim laminat i en farve, du ikke kan stå. Bølge en tryllestav,--der ser mistænkeligt som en naturlig havet svamp-- og omdanne disse billige, uinteressante tællere til flotte faksimiler af din drøm granit. Faux granit lakering koster meget lidt, men det tager lidt tid. For at sikre, at alle tællere ser ud som om de kom fra samme stenbruddet, komplet hvert trin over hele køkkenet før man går videre. Arbejde i et godt ventileret, støvfri rum.

Instruktioner

•Wash og fjerne fedt tællerne, skyl og lad dem tørre. Sand hele området faux-finish med groft sandpapir, tørre støv væk med en ren klud, og tape alt at røre de tællere, der ikke bør få maling på det.

•Brush en frakke af vandbaseret tintable primer, blandet til din valgte grundfarven, over alle overflader skal faux malet. Hvis du ønsker mørk granit, bruge sort primer som base; for lettere granit, bruge grå eller toast primer. Lad primeren tørre.

•Study billede eller prøve på din favorit granit og afgøre, hvilken af farverne til at anvende i hvilken rækkefølge. Arbejde fra mørkeste til letteste eller bland det, men anvende hver farve over alle tællere før du starter den næste farve. Hæld din starteren farve i en bred plastic mad beholder eller på en engangs plade.

•DIP en naturlig havet svamp i malingen og ising let lidt hits af farve hele tællerne. Efterlad små områder hvor primer farve viser gennem. Derefter videre til den næste farve, gentage processen men dækker afsnittene primer denne gang. Bruge en let berøring og ikke bekymre dig om nogle blanding eller sløring af våde hobby maling farver. Det ligner de sten mønstre i virkelige granit. Lad akryl glasurer tørre mellem farve programmer til at opnå en illusion af dybde synlige i poleret granit.

•Hold anvender nye farver med et rent hav svamp, indtil dine tællere ligne granit billede eller du stikprøven. For realistisk glimt, svamp på nogle sølv metallak--ikke overdrive det; du tilføjer kun udseendet af naturlige årer af metal eller silica i stenen.

•Tillad faux granit finish til at tørre helt, før du anvender den endelige beskyttende sealer. Brug polycrylic, som ikke vil gult over tid, eller en miljøvenlig højglans lak erstatning. Gælde for knastørre malede tællere og backsplashes ifølge producentens anvisninger. Nogle af disse ting er tykt og nasset, så brug engangs værktøjer, handsker og gamle tøj og sprede dropcloths overalt for at fange udslip.

•Overvåg den endelige glans pels for luftbobler og bruge et køkken blæselampe hvis nødvendigt at slippe af med dem. Punktere lige boble med en PIN-kode og derefter bølge den lille lommelygte over området så polycrylic eller andre glas-lignende finish blødgør og fylder i den lille boble. Lad tællere tørre i mindst 48 timer og undgå kraftig brug indtil finish helbredelsesmetoder.

Tips & advarsler

  • Drys en lille knivspids af craft glitter--som sort onyx glitter for sort granit--over stadig-vådt tællere før du anvender den endelige klarlak.
  • Akryl glasurer, i små beholdere for maleri modeller, er vandbaseret og så nem at bruge som almindelig hobby malinger, men de hærde med en blankere overflade, der ser meget gerne poleret sten. Du bør lade hver akryl glasur tørre før du anvender en ny farve.
  • Brug altid skærebrætter på din faux granit tællere og Anbring en varm gryde på dem.
  • Tørre op spild, især sure udslip som citronsaft for at undgå skader på finish.
  • En glasagtig rock-hard, tætte finish vil tage flere lag lak, med tid til at tørre mellem hver frakke.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com