Hvordan man kan male en lang entre med trægulv

August 18

Hvordan man kan male en lang entre med trægulv

Et smukt malede gangen er en god introduktion til et andet område af dit hjem, som en fanfare, der fører til hændelsen for at indtaste et værelse. Hjem dekoratører giver ofte ikke et område af overgang den opmærksomhed, det fortjener. At sætte en frakke af maling på væggene — eller endda på et lurvet gulv — er en billig måde at puste nyt liv i en lang entre med hårdttræ gulvbelægning. Selv om projektet kan være en skræmmende, vil opdele den i overskuelige opgaver hjælpe jobbet forløbe glat.

Instruktioner

Forberedelse af vægge og loft

•Vælg latex maling prøver i farver du indkvartering. Hvis du ikke vil male hårdttræ gulvbelægning, vælg derefter prøver at bringer ud af træets farver. Hvis du planlægger at male hårdttræ gulvbelægning, derefter vælge farver for at supplere din væg og loft maling farvevalg. Gulvet kræver våbenhus og gulv maling.

•Paint en 2-af-2-fods primet drywall panel med en maling farve du overveje. Bruge en anden drywall panel for hver farve, du overveje. Placer de malede paneler langs gangen til at få en fornemmelse af de sande farver, der ville opstå på vægge og loft, fordi belysning vil variere. Forlade panelerne i gangen for et par dage, lejlighedsvis kontrollere farverne som lysforhold ændring. Beslutte, hvilken farve eller farver appellerer til dig mest.

•Tag møbler og kunst fra gangen. Trække søm, skru og fjern plade covers fra hallway vægge. Placer maler tape over lyskontakter, stikkontakter og inventar, molding, arkitektoniske detaljer og andre elementer, du vil beskytte fra maling.

•Få vægge og loft efter behov. Bruge fælles sammensatte anvendes med en gipsvæg kniv til at udfylde revner og huller. Lad den fælles sammensatte tørre ifølge sin pakke retninger. Sand ru områder. Brug en støvsuger med vedhæftede filer til vakuum støv. Tørre vægge og loft med en fugtig klud.

•Dæk hårdttræ gulvbelægning med drop klude. Placer maler tape langs kanterne og hjørnerne til at beskytte gulvet og holde drop-klude på plads.

Maleri på vægge og loft

•Sæt latex primer på vægge og loftets kanter, hjørner og snævre områder med en pensel. Brug en maling rulle til at anvende primeren til resten af væg og loft områder. Tillad den første lag primer til tørre. Anvende en anden frakke af primer om nødvendigt, og lad det andet lag tørre.

•Paint hallway vægge og lofts hjørner, kanter og stramme pletter med en pensel. Anvende en tynd, selv frakke af maling til andre områder af vægge og loft med en maling rulle. Lad den første frakke af maling tørre omkring fire timer, eller hvor lang tid anbefales i maling producentens etiket retninger.

•Applicer en anden frakke af maling hvis det er nødvendigt, ved hjælp af de samme teknikker du har brugt til at anvende den første maling pels. Tillade det andet lag maling til tørre natten over. Fjerne maleren tape og drop klude.

Forberede maling hårdttræ gulvbelægning

•Sand hårdttræ gulvbelægning med fine-grain sandpapir. Rengør gulvet ved hjælp af støvsugeren, og derefter moppe gulvet grundigt. Krat væk genstridige snavs eller snavs på hårdttræ ved hjælp af træ sæbe. Lad gulvet tørre i 24-48 timer.

•Dæk den nederste kant af hallway vægge med malerens tape for at beskytte væggene. Brug malerens tape og aviser til at dække rum under gangen døre, så støv ikke vil blæse ind i hallen fra tilstødende værelser.

•Sweep gulvet med en kost, og tørre det af med en tack klud.

Maleri hårdttræ gulvbelægning

•Applicer latex primer langs gulvets kanter af væggen med en pensel. Brug en maling rulle til at anvende primeren til resten af gulvbelægningen. Tillad primer til tørre.

•Applicer en anden og tredje lag primer på gulvet som nødvendige indtil gulvets overflade har en jævn dækning af primer. Træ kan være meget porøs, absorberende primer. Lad primeren tørre mellem hver frakke.

•Paint gulvets kanter med veranda og gulv maling ved hjælp af et paintbrush. Brug en maling rulle for at anvende maling på resten af gulvet. Tillad den første maling frakke til tørre i mindst 24 timer inden du går på det malede gulv. Male på en anden frakke af maling, hvis det er nødvendigt.

•Applicer en frakke af vandbaseret polyurethan på gulvet for at beskytte malingen. Brug en pensel og maling rulle til at placere polyurethan på gulvet.

Tips & advarsler

  • Vælg en maling finish med oprydning i tankerne. Hallway vægge blive udtværet og scuffed nemt som mennesker børste dem mens du går frem og tilbage. Jo blankere væggen maling, jo mere let du kan tørre vægge ren. Blank og halvblank maling kan forårsage en refleks, som i lav-lys rum er en fordel, fordi de reflekterer lys. I gangarealer, der modtager en masse lys, kan blank ad halvblank maling være hårde. En satin eller æggeskal finish giver en blødere glans og stadig er lettere at rengøre end flad maling.
  • En mørk farve på et loft gør det synes lav, og mørke vægge kan gøre en entre føler smalle. Hvis du lægger en lys-farvet væg i slutningen, vil det gøre gangen synes længere. På bagsiden, vil en lys farve på vægge eller loft gøre gangen føler større og lysere. Male væggen i gangens fjerneste ende en mørkere farve end de øvrige vægge vil gøre gangen vises kortere.
  • Hjælpe gulvet tørt efter vask det ved at sætte på hjems ovn i et par timer.
  • Ikke male selv ind i et hjørne. Arbejde hen mod slutningen af gangen, som har adgang til hjemmet 's andre værelser.
  • Undgå at bruge gangen så meget som muligt for op til fire uger efter maleri maling tid til at helbrede fuldt ud.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com