Hvordan man kan male en marmor-effekt Faux Finish

April 5

Hvordan man kan male en marmor-effekt Faux Finish

Marmor faux finish tager nogle praksis at opnå korrekt, men metoden grundlæggende maling program er ikke svært. Processen kræver stor tålmodighed, fordi opbygningen af udseendet af marmor kræver mange lag, som hver har brug for tid til at tørre før det næste lag påføres. Rigtige marmor har gennemskinnelig egenskaber, hvilket betyder at du kan se nederste lag gennem de øvre lag i nogle tilfælde, og dette er hvad marmor faux finish skal efterligne. Brug mindst tre farver maling.

Instruktioner

•Applicer en base coat latex maling med en rulle til at forberede din marmor maling overflade. Bruge en 1/4-inch-nap valsen pad til at opnå en relativt glat pels og bruge den grundlæggende baggrundsfarve du ønsker for din marmor. Som du ruller på maling, dip spidsen af en 2 - eller 3-tommer pensel i hver af dine faux finish farver og slynge spatters af faux finish farver på overfladen. Rul derefter gennem dem med din latex farve. Dette vil give dig en blandet farve base coat, efterligne ægte marmor, som ikke har nogen dækkende farve lag. Tillad grundmaling til helt tørt.

•DIP spidsen af en stiv-børste som et køkken krat pensel, ind i en af dine faux finish farver, så DUP pensel på et stykke papir, så der er kun lidt maling venstre på det. Med børster sigter nedad og ene ende af pensel pegede på din imiteret marmor overflade, placere kanten af en palet kniv foran børster og trække det tilbage mod dig, så flat af bladet gør børster svirp en spray maling på din overflade. Sprøjt dit fulde faux finish overflade på denne måde, ved hjælp af begge faux finish farver og sørge for mønsteret er tilfældige--tungere i nogle steder og lettere i andre.

•Snip tip off en lang, stiv fjer, ved hjælp af saks til at skære rygsøjlen men ikke fronds, så du har en "V" formet spids. Dyp det i din faux finish farve, der har den højeste kontrast med din base coat og brug fjeren til at tegne vener på din marmor overflade. Holde fjeren sidelæns, så ender af V sporet hinanden til at danne en enkelt linje, så lejlighedsvis twist fjeren så linjen deler sig i to. Det kan være nyttigt at bruge et foto af marmor eller et stykke ægte marmor til at give dig en idé om, hvordan venerne ser ud. Du vil gøre flere lag, så Læg ikke for mange vener i hvert lag. Tillade dette lag tørre fuldstændigt.

•Pour klar akryl glasur i tre containere og tilføje en smule af din faux finish farver til to af dem, forlader den tredjedel sig klart. For hver faux finish farve, tilføje bare lidt på et tidspunkt, omrøring godt, indtil du kan sprede din glasur på siden af beholderen og se en lille mængde af farve, mens selve denne beholder er stadig synlige gennem glasur.

•Sponge disse glasurer på, bruger det meste én farve glasur, efterfulgt af den anden farve og blande dem begge med klar glasur. Tryk på eller ising svamp på overfladen, i stedet for at tørre det på. Teksturen af svampen er en del af marmor faux finish.

•Fortsæt vekslende lag af sprøjt og veining med lag af glasur. Hvis dine blodårer Vis gennem alt for klart, tilføje mere farve til din glasur. Reducere mængden af veining med hvert lag. De fleste marmor finish tage fem til syv lag til at se rigtigt. Hvis dit look bevæger sig for langt væk fra din grundfarve på grund af tunge veining, sprøjt eller ruder, blande nogle af dine grundfarve med klar glasur og svamp det på, som du ville faux finish farver. Tillad hvert lag tørre fuldstændigt, før du tilføjer næste.

•Sponge endnu et lag af klare glasur over toppen, når du er tilfreds med udseendet.

Tips & advarsler

  • I mørkt marmor, bruge en mørk base og lys faux finish farver; lys marmor, bruge modsat.
  • Faux finish maling mister ikke så meget farveintensitet når blandet med glasur, hvilket er grunden til det skal bruges i stedet for latex til glasurer og veining.
  • Hvis du ønsker din marmorkugle faux finish til at ligne enkelte sten eller fliser, trække ud din flise linjer efter basecoat og male dem forsigtigt med en tynd pensel og lige kant. Gå over dem igen efter den endelige farvelag, men før den klare endelige glasur, ved hjælp af enten en pensel eller en permanent markør til at få en linje, tynde, fine.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com