Hvordan man kan male en Metal pæl laden

December 5

Hvordan man kan male en Metal pæl laden

Maleri en pæl laden kan tilføje ikke kun et stænk af farve men leveår på strukturen. Når du maler, altid huske gør det rigtigt første gang er billigere end at gøre det. Med en investering af tid og en høj kvalitet udvendige maling, vil investeringen i din pæl laden høste udbytte for kommende år.

Instruktioner

Ren overfladen

•Fjern alle løs maling med en maling skraber eller en højtryksspuler placeret på en indstilling, der vil fjerne maling uden at beskadige overfladen.

•Rengør stald med en løsning, der er passende til overfladen. Bland en del destilleret hvid eddike med tre dele vand til at rense galvaniseret stål. Bland en simpel løsning blegemiddel og vand til at dræbe enhver meldug. Opløsninger blandes separat, eller et rengøringsmiddel efter eget valg, til en one-gallon sprøjten eller højtryksspuler for ansøgning, skylning og tørring grundigt.

•Sand nogen rust fra metal med en disk slibemaskine ved hjælp af slibning diske mindst 80-grus. Sandet indtil tilfreds rust er fjernet eller ren metal er synlige.

Prime, forberede overfladen

•Rent eller låne ordentlig stilladser og stiger, samle dem om nødvendigt før begyndelsen. Bemærk alle sikkerhedsforanstaltninger, når du bruger dette udstyr.

•Dæk nogen planter, landskabspleje, vinduer, døre, etc. bruger drop klude, malertape og presenninger til at beskytte disse områder fra maling. Dette trin er især afgørende med en maling sprøjte, bevogtning mod oversprøjtning.

•Prime områder hvor rust var til stede med en rust-hæmmende primer maling. Disse primere kan købes i Potter, gallon og spraydåser. Spot-prime disse områder efter behov. Husk rust er som en svamp og vil fortsætte med at sprede sig, hvis ubehandlet.

Vælge ordentlig maling og anvende

•Consider en høj kvalitet akryl emalje maling fremstillet til direkte-til-metal ansøgning og vedhæftning til slick overflader. Akryl maling har en hurtigere tørretid, er sæbe og vand oprydning og typisk kræver vand som en tyndere, hvis du bruger en sprøjtepistol. Dog altid konsultere producentens etiket, når du bruger en sprøjtepistol.

•Consider høj kvalitet oliebaseret emalje maling til holdbarhed og vedhæftning til glatte overflader. Oliebaseret maling har en længere tørretid og kræver maling tyndere for oprydning og tyndere formål.

•Spray belægning (hvis du bruger en maling pistol) på et lille område af laden til at teste, hvordan jævnt det flyder på overfladen. Tilsættes mere vand eller fortynder (afhængigt af din maling) Hvis belægningen er løbende eller har klumper at opnå en glattere finish. Rullende eller børstning malingen på laden bør også omfatte teste et lille område for at afgøre, om en udtynding eller berigtigelse af ansøgningen materialer er påkrævet.

•Applicer en frakke på et tidspunkt, helst når vejret er varmt, men ikke alt for varmt. Anvendelse af mange akryl maling kan gøres i temperaturer så lavt som 35 grader om anvendelsen af oliebaseret maling kræver temperaturer være mindst 60 grader. Genanvende maling efter mærkets etiket, konstaterer bare fordi overfladen er tør at røre betyder ikke det har helbredt for en anden frakke.

Tips & advarsler

  • Køb en rulle og pensel specielt lavet til enten olie eller akryl maling.
  • Overflader tidligere malet med oliebaseret maling kræver brug af olie-baserede malinger når malerarbejde. Overflader tidligere malet med latex maling kan være recoated med latex eller oliebaseret maling.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com