Hvordan man kan male en Metal tabel

March 28

Metal tabeller, især gårdhave tabeller, har en tendens til at rust. Et frisk lag maling vil gøre dem ser helt nye og tjene dig godt for kommende år. Forberedelse er nøglen til en flot maling job og har en dramatisk effekt på hvor lang tid der går, før du er nødt til at gøre det igen.

Instruktioner

Forberede overflader

•Tag på dit sikkerhedsbriller. Bruge stålbørste, sandpapir og enhver elværktøj med wire børster og slibeskiver til at fjerne så meget af den gamle maling som muligt og alt løs rust. Jo mere jævn kan du få overfladen nu, jo bedre den færdige maling vil se. Hvis du ønsker at tilbringe en masse penge, sprængning tage tabellen til en media sprængning shop for at fjerne enhver plet af rust og gammel maling med en højtryks maskine.

•Mens iført handsker, øjenbeskyttelse og din N95 kompatibel maske i et godt ventileret område, tørre bordet grundigt at fjerne alle støv, olier og forurenende stoffer, der vil forstyrre maling vedhæftning. I denne fase, sætte pap strimler eller en tarp under bordben til at forhindre snavs fra snigende ind på din rene metal. De vil også beskytte gulvet fra egensindige maling spray.

•Shake kan af primer for en fuld minut efter du kan høre bolden raslende inde. Kontroller, at du er inden for rækkevidden temperatur anbefales af fabrikanten. Hold malingen kan omkring 1 fod fra tabellen og starter i den ene ende, frakke tabellen jævnt til anden enden. Brug lang, glat strøg og overlapper dem for at få jævn dækning. Flytte rundt om bordet og pels hvert ben grundigt, så godt.

•Forbered maling til finish pelsen ifølge producentens anvisninger. Vær sikker på at vente den foreskrevne mængde tid for primer til tørre. Male benene først for at undgå at forurene toppen med overdreven spray. Når du maler toppen, starter på side nærmeste og male væk fra kroppen. Dette vil tillade hver fuld pels til at dække over spray fra den foregående slagtilfælde.

Tips & advarsler

  • Flere lys frakker af maling er at foretrække frem for en tung jakke og vil reducere drypper.
  • Hold en klud fugtig i den foreskrevne opløsningsmiddel praktisk at aftørre nogen drop straks.
  • Sørg for at arbejde i et godt ventileret område, medmindre du har en damp rangerede respirator. Malingen dampe kan være meget skadeligt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com