Hvordan man kan male en mørk væg en lysere farve

October 14

Gentegning dine indvendige vægge kan beskatte. Dette kan gøres endnu værre, hvis når du er færdig, du indser det maling job, som du lige gjorde ikke er mørk nok til at dække den farve, at væggen var før. Med lidt prep arbejde, kan dette problem elimineres.

Instruktioner

•Prep dit maleri udstyr. Sørg for at du har tarps dækker alle gulve og møbler i rummet du maler. Start ved at hælde en lille mængde af hvide primer maling i panden. Sørg for polstret rullen er sikret roller holderen til. Bære tøj, som du ikke har noget imod at få dækket i maling.

•Paint et første lag primer. Begynde med at dyppe og rullende valsen pad gennem primer, der dækker hele rullen. Rul en gang eller to gange på rampe en del af paint pan at slippe af med overskydende. Derefter begynde at male væggen. Start i en zig-zag formation tværs over prima og arbejde ned, så enhver maling, der drypper er regnskabsmæssigt behandles som du ned. Arbejde i kvadranter, så du ikke overbelaste dig selv, så godt. Når du er færdig med hele væggen, lad malingen tørre natten. Rens dine roller puder straks og lad dem tørre i et køligt, tørt sted.

•Paint et andet lag primer. Dybest set, du gentage præcis, hvad du gjorde før med primeren. Dette er at sikre, at når du male den næste, lysere farvede pels, vil ingen af de mørkere maling viser gennem. Igen, lad malingen tørre natten.

•Paint frakke af lyse maling. Brug den samme teknik, der anvendes før i maleriet primer, undtagen med den lyse maling i stedet. Dette bør kun tage en frakke, da du har nu brugt to frakker af primer og maling. Lad denne tørre i 24 timer før du rører den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com