Hvordan man kan male en musik personale på din væg

April 16

Hvordan man kan male en musik personale på din væg

En musik personale har fem sorte linjer kører vandret, og en række linier der løber vertikalt, fordelt jævnt hen til skabe sektionerne kaldet barer eller foranstaltninger af personalet. Højden af personalet er adskilt af den vandrette linjer, som oprettes fire sektioner. De vandrette linjer og rum er hvor noter af sangen er placeret. I begyndelsen af hver sang der er et symbol kaldes en diskant nøgle og tal, som er taktangivelsen.

Instruktioner

•Decide hvor længe du vil personalet til at være på væggen, hvor du ønsker øverst og nederste kanter skal i henhold til gulvet og loftet. Markere væggen for hvor hver ende og top- og bundkanterne af personalet vil, ved hjælp af en laser niveau, lige kant og mærkning blyant. Gøre den øverste linje først, fordi det er meget vigtigt, at den øverste linje er helt plan med loftet. Gøre bundlinjen næste, derefter udfylde siderne med en klar sprød blyant linje oprettet ved at køre blyant langs den lige kant, der er linet op med bjælken fra laser-niveau. Oprette en lange rektangulære kasse.

•Find den nøjagtige højde af personalet ved hjælp af meter pind. Opdele måling af 4 for at finde ud af, hvor mange inches skal være mellem hver vandret streg. Fra slutningen af det personale, startende fra den øverste kant, skal du måle ned, at mange inches, markere med en lille lodret streg, og fortsætte ned måling og mærkning indtil du har starten på tre linjer, der løber vandret på tværs af medarbejdere, for hele sin længde. Bruge laser niveau, lige kant og mærkning blyant til at oprette disse tre linjer på tværs af midten af personalet.

•Measure længden af personalet ved hjælp af et målebånd. Divider længden af personalet med antallet af barer du ønsker, såsom fem. Brug det nummer du kommer til at tilnærme hvor stor afstanden skal være mellem hver lodret bar linje, tilnærme fordi den første bar vil være omkring en fjerdedel af en bar længde længere end de sidste fire til at rumme den diskant nøgle og taktangivelse numre. Bruge meter pind til at markere, hvor baren linjer bør være, at gøre en lille linje fra den øverste kant af ansatte ned til bunden. Bruge laser-niveau, lige kant og mærkning blyant til at oprette linjen linjer.

•Brug maler tape og avisen til at dække alle sektioner eller tomme kasser, mellem linjerne, forlader kun linjen udsættes for, en ¼-tommer kløft mellem stykker tape, som vil blive fyldt i at oprette ¼-tommer tykke linjer til personalet. Dækker 1 foden af muren, udadtil fra toppen, bunden og ender af personale til at oprette alle ¼-tommer plads for disse linjer og også forhindre maling fra at få på væggen.

•Fyld en lille maling bakke med sort maling. Bruge en lille pensel eller en lille rulle helt dække alle områder hvor der er at være en ¼-tommer linje, både horisontalt og vertikalt. Lad det første lag maling 30 minutter at tørre og derefter anvende en anden. Fjern den maler tape langsomt, 30 minutter efter andet frakke af maling er færdig. Efterlad ikke tape og avis på indtil malingen er helt tør eller båndet vil skrælle maling ud af væggen, når det er fjernet. Tag ikke båndet, når malingen er stadig meget våd eller kanterne kan bløde, forårsager ufuldkommen linjer.

•Anvend en blyant til at skitsere en diskant nøgle symbol, ligesom en baglæns S, i begyndelsen af personalet, omkring 2 inches væk fra venstre ende linje, således at den clef top strækker sig op over den øverste kant af personalet og dets nederste krøller ned under den nederste linje af personale. Brug en lille kunstner maling børste til hånd male diskant nøgle på personalet, så trække et nummer 4 ved siden af det, til højre, der dækker de øverste to rum, og en anden 4 under den første, der dækker de nederste to rum af personalet.

•Tillad diskant nøgle og taktangivelse tørre derefter tilføje noter af en yndlingssang, ved hjælp af ark musik af en guide.

Tips & advarsler

  • Tag dig tid.
  • Ventilere rummet mens maleri.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com