Hvordan man kan male en nødlidende Scrollwork spejl

February 29

Hvis du har en ældre spejl, der har blive bedrøvede over tid, smide ikke det væk – du kan refinish det. Maleri en scrollwork spejl vil hjælpe skjule de forsømte områder og give stykke nyt liv. Sprøjtemaling er den nemmeste måde at komme et jævnt lag. Detaljerede scrollwork kan præsentere en udfordring, når du bruger en pensel, og spay maleri er lettere for begyndere og master for dette projekt.

Instruktioner

•Sand overfladen af spejl ramme med fine til medium sandkorn sandpapir. Hvis overfladen er meget ulykkelig, starte med en mellemlang grus til at udjævne overfladen, og derefter bruge en fint grus til at glatte det ud. Hvis spejlet er kun let nødstedte, er en bøde-grus slibning fint. Komme ind i den detaljerede scrollwork med et stykke af ståluld til at fjerne den gamle finish.

•Dæk spejl med plastik, og overholde det med afdækningstape op til kanten af rammen. Dette holder malingen fra at komme på overfladen af spejlet og gør oprydningsprocessen lettere.

•Forbered dit arbejdsområde. Fastsætte pap plader eller aviser hvor du vil male. Find en tung genstand at du kan afstive spejl på i maleprocessen, og dække objektet med plastfolie til at beskytte det mod oversprøjtning.

•Shake spraymaling kan grundigt. Hold det 6 til 8 inches fra rammen på spejlet. Anvende en lys frakke af spraymaling. Det er bedre at gøre to lys frakker end at have en kraftig pels, der kører og drypper. Flytte kan frem og tilbage, og ikke bruge mere tid på ét sted end en anden, eller din frakke vil ujævn. Lad den første frakke tørre i mindst fire timer. Om nødvendigt anvende en anden frakke.

•Spray på en frakke af lak på rammen af spejlet. Dette giver malingen en højglans finish og hjælper med at beskytte træet. Lad lakken tørre i mindst 12 timer. Når det ikke længere er tacky at røre, fjerne plasten dækker delen spejl og hænge det spejl, hvor du ønsker det.

Tips & advarsler

  • Dette er et projekt bedste gjort udenfor på en dag, der ikke er blæsende. Du kan gøre det inde, men sørg for, at du forlader et vindue åbent for god ventilation.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com