Hvordan man kan måle en ridning plæneklipperen dæk

January 2

Ridning slåmaskiner har en række dæk størrelser og figurer. Nogle er firkantede, mens andre er runde, og endnu andre er aflange. Dækket er typisk den bredeste del af ridning plæneklipperen, og angiver, hvor bred en cut maskinen kan gøre. En, to eller tre klinger kan være under dækket. Det er vigtigt at forstå den nøjagtige dæk bredde at vide hvis plæneklipperen kan passe gennem portene i din værftet, eller til opbevaring områder eller mellem permanent hindringer. Altid måle dækket af enhver ridning plæneklipperen du overvejer at købe.

Instruktioner

•Undersøg placeringen af remskiver på inderlåret på din plæneklipper dæk at afgøre, om nogen vil hindre en lige vej fra den ene side af dækket til den anden. Hvis der ikke er nogen forhindring, feed din målebånd gennem Remskiver, hen over midten af dækket, og hæng det på den modsatte side. For en runde dæk, Find den bredeste område af cirklen eller diameter og udvide din målebånd på dette område. Bemærk afstanden på din målebånd. Dette er din dæk størrelse.

•Chock baghjulene plæneklipperen og raise forsiden af plæneklipperen omkring 6 inches væk fra jorden med en gulv jack hvis din plæneklipper dæk ikke er tilgængeligt fra inderlåret, eller hvis remskiver forhindre en lige vej til din målebånd.

•Lie ned på jorden ved siden af den forhøjede plæneklipperen, og passere målebånd under vingerne, koble det på den modsatte side af dækket. Bemærk afstanden på målebåndet. Dette er din dæk størrelse.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge en gulv jack, eller hvis du ikke har adgang til en, bruge en hjælper, der kan holde den modsatte ende af målebåndet.
  • Forsøg ikke at arbejde på eller omkring din plæneklipper når motoren er varm.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com