Hvordan man kan male en rød murstenshus

December 5

Hvordan man kan male en rød murstenshus

Male en rød murstenshus kan være en tidskrævende og anstrengende opgave, hvilket er grunden til mange eksperter anbefaler forlader mursten alene i stedet for at male dem. Mursten er porøse, hvilket betyder, at de absorbere maling, hvilket gør dem svære at dække grundigt og jævnt. Derudover når malet, er det yderst vanskeligt at fjerne maling fra mursten. Still, hvis du er fast besluttet på at male, det kan gøres med en masse primer og tålmodighed. Følg tips nedenfor for at sikre dit røde murstenshus er malet korrekt.

Instruktioner

Hvordan man kan male en rød murstenshus

•Brug maler tape og avisen til at dække og beskytte vinduer, døre, tagrender, træ trim og andre områder, du ikke ønsker at male.

•Wash mursten. Snavs, skimmel, moss og andre naturmaterialer kan blive fanget i de mange revner og sprækker i mursten. Du vil skulle vaske dem grundigt før du starter, ideelt ved hjælp af en højtryksrenser. Justere det til den laveste indstilling, men for at undgå at beskadige mursten.

•Prime mursten. Bruge en speciel udendørs brick primer. De fleste større maling virksomheder gøre dem (Se ressource afsnit nedenfor). Anvende primer med en pensel, rulle eller ideelt set en maling sprøjte, som vil coat mursten, mere jævnt og hurtigt. Afhængigt af mærke af primer og tilstanden af mursten skal du anvende flere frakker.

•Når primeren er helt tørret, male mursten. Igen, brug en spray maler for de bedste resultater. Vent til malingen til at tørre helt og anvende en anden frakke.

•Freshly malede mursten er kun en del af pakken. For virkelig at gøre dit hjem virkelig gnistre, Sørg for at modtager hele ydersiden en ny frakke eller to af maling. Dette omfatter dør, træ trim omkring vinduer og veranda.

Tips & advarsler

  • Hvis du søger for at dække den røde mursten med en hvid eller tonet hvid farve, Hvidte mursten i stedet for at male dem. Kalk er langt mere holdbare end maling og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com