Hvordan man kan male en simpel lærred for Home Decor

March 23

Spicing op i et rum med malerier er en nice touch--de fange gæsternes øjne og skabe samtale stykker. Hvad hvis du ønsker din egen skabelse på væggen? En personlig stykke, som du kan være stolt af at sige, er en af en slags og at du malet. Har du nogensinde kigget på et maleri og tænkte at du kunne gøre bedre? Alt du behøver er en lille fantasi og værktøjer til at fuldføre din helt egen Picasso eller Rembrandt i dit helt eget hus.

Instruktioner

•Construct en rå skitse let på lærred før maleri. Dette bruges primært til begyndere som en guide linje for dem at vide, hvor farven på en maling slutter og de næste begynder.

•Spray din skitse med et fiksativ--du kan bruge hårspray--for at holde blyanten fra udtværing. Dette forhindrer også blanding af grafit og maling, når du begynder at male. Fiksativ gør en barriere mellem blyant og maling.

•Tilføj malingen skal du lige fra røret på ganen til en stærkere farve eller du kan fortyndes maling med vand før du tilføjer dem til ganen til mere subtile farver.

•Sæt din farver på ganen før maleriet i stedet for at stoppe for at åbne rør maling mens maleri. Hvis, for eksempel, du male en rød blomst og du vil føje skygge til nogle af kronblade, kan du placere tre skud af maling på din gane. Du vil have et skud af rød for blomst, et skud af hvidt til at repræsentere lysrefleksion og en blanding af grå og sort for skygger. Med blandinger skal der tilsættes lidt ad gangen, indtil den rigtige farve til skygge er fundet.

•Administer klart pels spray til maleriet, når du er færdig. Dette vil beskytte dit maleri fra udslip, vandmærker eller andre destruktive kræfter. Spray et jævnt lag eller to til hele lærredet og lad tørre den anbefalede tid før hængende.

Tips & advarsler

  • Køb et billigt lærred eller to før det bliver bedre lærred og praksis uden skitsering. Male et par striber på tværs af lærred til at se, hvad det ser ud og få fornemmelsen for holder børsten.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com