Hvordan man kan male en sommerfugl for et soveværelse

November 17

Stor, fed grafik malet på to vægge og en del af en loft kan tilføje en spændende punch af farve til en ellers almindelig soveværelse. Ved at markere en enkelt figur, som en sommerfugl, tilføjer den overdimensionerede grafik også et abstrakt element til værelse design gør denne type af ansøgningen elegant nok til en teenager eller ung voksen. Nogle tricks vil gøre at skabe og male dette design lettere.

Instruktioner

•Prep vægge og loft, og derefter prime. Primeren bør være næsten hvid med bare en lille mængde af den vægfarve blandet ind i primer til at hjælpe primer vedrører eller blend med vægfarve senere.

•Vælg en sommerfugl billede grafik, der har simple tykke linjer. Har en gennemsigtighed, lavet på en lokal kopi butik.

•Information sommerfugl billedet ved hjælp af gennemsigtighed og projektoren. Udvid indtil sommerfugl (på en vinkel) er 25 procent højere end loftshøjde.

•Information størstedelen af butterfly mønster på focus væg. Give 25 procent af ene vinge og 25 procent af en hale til at krydse på en anden væg og på loftet. Spore butterfly mønsteret på vægge og loft.

•Tape i retning af tegningen med svungne maler tape. Prøv at lade de blyant mærker udsat så at din vægfarve og andre maling vil dække varemærkerne. Gnid båndet godt således at malingen ikke får under kanter. For meget store grafik kan tape tykkelse være så bred som to inches. Alt, hvad der er dækket med tape bliver primer farven i den færdige stykke.

•Paint din felt væg og loft farve. Denne grafik ser bedst ud hvis det er malet i tonals. Det betyder, at vægfarven og de farver, der anvendes på sommerfuglen er i samme farve familien, lige fra lys (vægfarve) til mørkere nuancer til sommerfuglevinger. Ved at male vægge og lofter først at bruge feltet farve, kontrast på værelset vil ændre, så når du maler vingerne, kan du tydeligt se hvordan man farve ser ud mod den anden og kan foretage justeringer ved at tilføje lysere og mørkere nuancer sammen for det bedste udseende.

•Paint vinger ved hjælp af små ruller og pensler. Mest latex væg maling tørre i under fire timer, så hvis du vil ændre nogle af fløj farverne, du kan foretage ændringer relativt hurtigt. Når du er tilfreds, tillade vægge og butterfly til tørre i 24 timer inden du trækker båndet.

Tips & advarsler

  • Vinkel sommerfuglen, og spille med holdning flere gange at finde den optimale look. Når du trækker båndet vil du blive bedøvet af hvor godt det ser ud. Touch-up nogen mærker eller områder, hvor linjerne er rodet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com