Hvordan man kan male en Sports tema i en drengs soveværelse

December 3

Bringe en drengs all-star drømme til live med en levende sports tema. Enhver ivrig atlet vil elske drifting til at sove under swooshing redskaber og store plakater. Temaet kan fokusere på en favorit sport eller være generiske til alle sportsgrene. Brødrene, der deler et værelse kan opdele den indretning i to separate hold eller sport. Indarbejde yndlingsfarver, professionelle atleter og personlige trofæer for at oprette en brugerdefineret haven. Forbered dig på at gå pro med lyse farver, store vægmalerier og interaktive væg tilbehør.

Instruktioner

•Vælg en grundfarve. Lysere farver vil gøre rummet synes større, mens mørkere farver kan være mere dristigt og dramatisk. Overveje barnets yndlingsfarve og farver af hans foretrukne sportshold, når de beslutter på en grundfarve. Male hele rummet i denne skygge.

•Opret et knudepunkt på en væg ved at male barnets favorit professionel atlet, en scene fra hans foretrukne sport, et team symbol eller et udvalg af rekvisitter fra sport (f.eks. to baseball bats og en baseball).

•Tag døre fra skabet og maling inde i skabet som et skab. Vælg en farve, der står i kontrast med grundfarven. Male alle hylderne indeni. Alle barer og stænger i skabet skal være spray sølv, hvid eller sort.

•Near skab, skabe en resultattavle eller strategi-planlægning tavle. Brug tape til at adskille denne sektion og maling inde i båndet med tavle maling.

•Sæt hylder strategisk rundt i lokalet. Male dem den samme farve som skabet. Bruge dem til at vise trofæer, billeder af drengen dyrker sport, eller andre sports-memorabilia, såsom en baseball handske eller fodbold.

•Paint en basketball hoop på én sektion af muren. Efter maleri backboard, anbringe en faktiske hoop til væggen. Placer en vasketøjskurv nedenunder hoop. Ud over at være dekorative, vil dette tilskynde drengen til at rense sit værelse!

•Stencil sport-relaterede sætninger, som 'spille bold!' og 'strike!' på forskellige steder rundt i lokalet. Erstatte visse bogstaver med sportsartikler. For eksempel, en basketball kan bruges i stedet for en 'O', og en hockey stick kan erstatte «L.»

•Decorate loftet med sport plakater eller stenciled ord. Male loft fan med team farver eller i kontrasterende farver bruges til locker og hylder.

Tips & advarsler

  • Købe selvklæbende vægmalerier, hvis du er utryg maleri detaljerede scener eller elementer. Holde ekstra maling i nærheden til at rette fejl. Tilføje yderligere dekoration ved hængning trøjer, sportsudstyr og andre genstande direkte på væggene.
  • Følg alle maleri sikkerhed procedurer---male i et godt ventileret område og beskytte møbler og tæpper. Nøje overholde tavle maling instruktioner til at undgå fejl. Malingen skal anvendes korrekt for Kridttavle overflade at arbejde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com