Hvordan man kan male en Tarp

December 12

Hvordan man kan male en Tarp

Tarps er almindeligt dække lastbil senge og trailere og hø baller og de giver ordet beskyttelse når maleri og mange andre anvendelser. Lavet af både plast og lærred materialer, er tarps tilgængelig i en bred vifte af færdige størrelse til at opfylde behovene hos brugeren. Lærred tarps er også et passende medium for maling program, når du opretter et vægmaleri eller tegn. Ordentlig maling og program er afgørende for projektet.

Instruktioner

•Vælg en flad placering for maleri på lærred tarp. Vælg et betongulv eller lignende område, der er fri for snavs, snavs eller ru objekter. Overveje at placere en tynd plade af krydsfiner på gulvet for at hjælpe med at forhindre maling fra blødning gennem lærredet og på gulvet.

•Spread lærred tarp ud på gulvet så det er fladt. Træk kanterne af tarp at frigive rynker. Overlade presenning strækkes på gulvet i en dag eller så at tillade rynker til at arbejde ud af lærredet.

•Vælg maling i de farver valg, der er udviklet specielt til brug på tekstiler herunder lærred. Vælg maling pensler i størrelse og form du har brug for bogstaver eller kunst arbejde, der foregår på lærredet.

•DIP en pensel i fabric maling. Anvende maling på lærred tarp med slutningen af pensel børster. Skubbe malingen porøs tarp stof frem børstning på.

•Consider anvende en base coat maling eller stof primer til områder på lærredet, hvor et større billede eller et billede vil blive malet. Tillad grundmaling eller primer til tørre, så du kan anvende efterfølgende anvendelser af maling ved børstning i stedet for at skubbe maling på lærred materiale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com