Hvordan man kan male en Tween pige soveværelse

April 16

Tweens svævende i alder mellem barndom og teen. Room designs for tweens bør se frem mens du holder en lille smule af barndom. Da maling farver er lettere at ændre end komplet design makeovers, kan maleri en piges værelse afspejle hendes alder og personlighed som hun vokser. Tweens er ved at lære uafhængighed og selvudfoldelse så sørg for du rådføre sig med din, før du foretager ændringer. Være åben for hendes farve interesser og ideer. Indarbejde nogle eller alle af disse maling valg i hendes værelse.

Instruktioner

•Paint et vægmaleri på en væg, eller male et vægmaleri, der går rundt i lokalet fra gulvet til stolen-rail niveau. Gøre dette til et fælles projekt. Skitse af vægmaleri ud med blyant før du begynder, og sætte en dab af maling i hver funktion af vægmaleri, så hjælpere ved hvad farver til at bruge.

•Brug grønne eller sorte tavle maling på en væg. Hænge en kurv eller bygge en hylde ved siden af det kridt, viskelædere og tavle renere.

•Opret en accent væg ved at male det en levende farver med skinnende emalje maling. Anvende dæmpede farver på de andre vægge, så de lyse farver gør rummet ser små.

•Tell din tween, det er okay for hende og hendes venner til at skrive og tegne på en af væggene. Male det mat hvid og give hende med farvede markører. Dette er en idé, der bærer langt ind i teenage-år og også er nemt at ændre af malerarbejde

•Kontroller din tween's favorit tøj og tilbehør til at se om der er temaer som diagonaler, polka prikker, plaider eller blomster. Mønster væg maling efter disse temaer.

Tips & advarsler

  • Bære maling farver og design i hele andre dele af rummet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com