Hvordan man kan male en væg uden bobler kommer op efter ved hjælp af en valse

July 30

Hvordan man kan male en væg uden bobler kommer op efter ved hjælp af en valse

Mange DIY malere er bekendt med de bobler, der ofte dukker op i maling efter ved hjælp af en maling rulle, giver den malede overflade en orange peel tekstur. En meget simpel maleri trick kan hjælpe dig med at male en væg uden bobler kommer op efter at have brugt en roller, men. Forbedre din rullende teknik og lad malingen tørre ordentligt før anvende en anden frakke, og du vil finde maling bobler en saga blot.

Instruktioner

•Vælg en rulle med en lur længde på 1/4 tommer, som vil give dig en blødere konsistens og reducere boblerne. Bruge en rulle, der er overalt fra 7 til 12 inches lang.

•Prep for din maling job: Tape off de øverste og nederste sider af muren til at forhindre, at malingen drypper, og sætte en dråbe klud på gulvet.

•Åbn din kan maling og rør det med en maling stick til fuldt blend det. Dyp en 2-tommer-dækkende pensel i dåsen halvvejs, så tryk den ekstra maling ved at skrabe penslen mod siderne af dåsen.

•Paint hjørner og sider af væggen med pensel, siden du ikke kunne få det tæt med din roller. Male alle hjørner før skylning slukke din pensel under koldt vand for at rense den.

•Pour maling i din maling bakke og glider roller dækning på din maling rulle til at begynde at bruge det. Skiftevis, hæld din maling ind i en 5-gallon spand og slip en paint roller skærm indeni.

Placere valsen i bakken maling eller spand og pels det med maling, derefter køre den frem og tilbage mod den rillede overflade af skuffen eller mod skærmen for at jævnt distribuere maling til alle dele.

•Tag maling rulle til væg og arbejde rulle tilbage og frem i en "W" mønster, der er 3 fod bred og lang. De lavere nap resulterer i færre bobler, og dette maleteknik hjælper også med at mindske bobler, da du ikke altid arbejder det samme område. Gå frem og tilbage indtil du har udfyldt "W."

•Kontrollér en ny "W" lige under den første ene, derefter arbejde mur ned indtil du har nået bunden. Touch-up huller mellem "W's" af rullende rulle over dem; Dette giver din væg et ensartet udseende uden bobler.

•Start en ny kolonne ved siden af den første sig og fortsætte med at arbejde på denne måde, indtil du har dækket hele væggen, udfylde hullerne efter behov. Når du er færdig, kan Lad malingen tørre den anbefalede tørre tid, der er anført på bagsiden af malingen. Sat på en anden frakke, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af den procedure, der er skitseret ovenfor.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com