Hvordan man kan male en Yurt

December 10

Hvordan man kan male en Yurt

Nomadisk folk i Centralasien udviklet en yderst transportabel cirkulære struktur kaldet en yurt. Spredt af Djengis Khan erobringer i 1200 og 1300-tallet, bestod yurt af en latticework ramme beklædt med reed eller filt vægge. Holdbarhed og vejret modstanden af sine skånsomme design gør yurt en populær inspiration for miljøvenlige bygninger. Moderne yurts tjener en række formål, fra camping og midlertidige boliger til landdistrikterne retræter eller spa indhegninger. Uanset hvordan du bruger din yurt, maleri det giver dig mulighed at tilpasse dets indre.

Instruktioner

•Indstil hvad overflader du vil male. Yurts normalt har udsat træ latticework og støtte spær; nogle kan dog have mere omfattende træ funktioner. Beslutte, hvor meget af træværk i yurt ønskede malet.

•Estimate areal af træværket, ønskede malet. Formere sig højden af yurt af omkredsen. Find omkreds ved at gange diameteren med pi, afrundet til 3.14.

•Vælg malingen farve. Prøv et par forskellige farveprøver og matche farven mod dekorationer og farver, der vil være i rummet. Købe nok maling i din valgte farve til at dække træværk med mindst to frakker.

•Flyt alle møbler og dekorationer til midten af yurt og dække dem med en dråbe klud. Fjerne stof vægge, hvis vejret tillader. Male hver overflade af latticework med som tyndt et lag maling som muligt for at undgå dryp og klumper. Tilføj en anden eller tredje frakke, som nødvendigt, for at helt dække træværket.

•Følg brandet maling instruktioner på længden af tid til at gøre det muligt malingen til at tørre, før udskiftning af enhver dekorationer eller møbler. Sand ned nogen klumper eller blodpropper med høj-grus sandpapir for en glat finish.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com