Hvordan man kan male et badeværelse i sort og hvid

May 4

Hvordan man kan male et badeværelse i sort og hvid

Maleri et badeværelse i sort og hvid giver en neutral farve ordning at tillader dig at tilføje lyse kontrasterende farver med håndklæder, et badeforhæng, tæppe og andet tilbehør. Du har mange muligheder for, hvordan man arrangere ordningen med sort og hvid. Planlægning maling job baseret på konfigurationen af badeværelse og ønskede stil vil støtte til at skabe et tidløst design.

Instruktioner

•Forbered plads til maleri. Kontrollere vægge for fugt, der kan være til stede fra de seneste brusere eller utætheder. Tillad luft ud og tørre området helt før maleri. Dække gulve med en maler dråbe klud og placere tape rundt i kanten af spejle og belysning og badeværelse inventar til at beskytte dem fra maling.

•IDENTIFY hvide og sorte armaturerne i badeværelset og plan en maling ordningen til at udligne farven af de faste inventar. Male væggene bag hvid dræn og bøtter i sort eller vægge nær sort inventar i hvid. Brug en skimmel og meldug-resistente maling til at afhjælpe eventuelle problemer fra fugt i badeværelset.

•Dæk vægge med en mørk skygge af grå og anvende gradvist en sort glasur til at gøre et bestemt område et brændpunkt, såsom væggene bag spejle, hvis det ønskes.

•Integrér sorte og hvide striber langs den ene væg som en anden mulighed for at give et omdrejningspunkt i badeværelset. Påfør et lag af hvid maling, lad det tørre helt og overholde linjer af malerens bånd til de områder, som du ønsker at bo hvid. Male de udækkede områder i sort. Fjern tapen, når malingen er tørret til at afsløre den sort og hvidt mønster.

•Paint vindue og dør trim og sokler i enten helt sort eller hvid, afhængigt af vægfarven, til at oprette en fælles kant i badeværelset.

Tips & advarsler

  • Hvis du har et lille badeværelse, sikre, at de fleste af rummet er hvid og brug sort for et knudepunkt og i trim eller grænser. For meget sort vil absorbere lyset og gøre rummet synes endnu mindre.
  • Stencils kan også bruges til at anvende en sort eller hvid kant design på toppen af væggene.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com