Hvordan man kan male et bi-plan hus

May 26

Hvordan man kan male et bi-plan hus

Bi-niveau hjem er designet, så når du åbner hoveddøren du er købedygtig se efter mere end et niveau af hjemmet. Dette betyder normalt, at der er en foyeren eller entryway og trapper, der giver dig mulighed at få vist det øverste niveau. Udsmykning til denne type af plads kan være vanskelig, fordi det skal flyde sammen for at virke som en sammenhængende enhed. Hvis du finde dig selv spekulerer på, hvordan at male denne type af hjem, er der trin, kan du tage for at gøre processen mindre vanskelig.

Instruktioner

•Vælg enten den samme maling farve for begge niveauer af hjemmet eller farver, der svarer til hinanden. Maling chip prøver har farver i supplerende toner, så du kan vælge to, som du kan lide fra den samme palet og være sikker på at de vil arbejde sammen. Vælg neutrale farver for en enkel føler eller mere dramatiske farver til en karakteristisk udseende.

•Mark det sted, hvor du ønsker at ændre farver med malerens tape i lige vandret linje. Hvis der er et markant brud i de to etager, springe dette trin.

•Lay drop klude på de etager, hvor du vil male væggene for at undgå dryp og udslip. Brug maleri tape til at dække sokler og loft, således at du ikke får maling hvor det ikke er ønskede.

•Sæt maling i en rulle bakke. Bruge en rulle til at male fleste af væggene i glat, selv slagtilfælde. Gå over hver område to gange for at sørge for, at der ikke drypper. Brug en stor pensel til at male de mere vanskelige områder, såsom hjørner, nær loftet, og i nærheden af gulvet eller sokler.

•Tillad maling tørre og male yderligere lag efter behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com