Hvordan man kan male et gips loft

March 25

Hvordan man kan male et gips loft

Maleri et gips loft, om flere årtier gammel eller ny-installeret, kræver flere trin. Teksturen af lofterne kan variere fra glatte til ru. Lofter bør altid malet, før nogen anden overflade er malet på værelset, herunder vægge og trim.

Instruktioner

Hvordan man kan male et gips loft

•Få nogen revner til loft før maleri. Fjern al støv og spindelvæv ved hjælp af en støvsuger og fugtige klude. Udfylde eventuelle huller eller huller med caulking.

•Fjern alle møbler fra rum, hvis muligt. Dække alle resterende områder på værelset, herunder vindue behandlinger og gulvbelægning, med dråbe klude som plast plader.

•Vælg en høj kvalitet latex maling. Kigge efter en 100 procent akrylmaling. Ikke alle akryl maling er fuld akryl, og nogle kan indeholde yderligere tilsætningsstoffer og kemikalier, som ikke kan overholde en gips loft. For at blive betragtet som 100% acryl, skal den kan etiketten specifikt har, udskrives på det. Mærker som Home Depot's Behr og Lowe's Valspar er fuld akryl maling.

•Tape off kanter ved hjælp af maler tape (ofte farvet blå). Polere kanterne og sørge for, at der ikke er huller i som maling kan sive. Træ trim og lys inventar kan også skal Tapes.

•Prime loftet ved hjælp af en alkalisk-resistente primer. Primeren vil tillade latex maling til at overholde gips loft. Primeren forhindrer alkalisk i gips, siver gennem laget af maling. Hvis ikke forseglet korrekt, kan malingen skalle og fade. Priming og maleri vil følge de samme teknikker.

•Klippe i omkredsen loftet og arbejde omkring kanterne. Dyp en vinklet børste lidt ind i paint. Glide børste langs kanten af det loft, ved hjælp af spidsen af en pensel til at gøre en lige linje. Penslen vil fan ud, giver tip til at danne en lige linje. Denne teknik er omhandlet af malere som "skæring i." Forlade en 3 til 4 tommer wide band af maling. Brug en syntetisk børste med 3-tommer, der har en vinkel og er lavet for trim arbejde. Hvis gips er stærkt tekstureret, kan det være nødvendigt at kaste sig ind i en anden børste til at få alle de riller og kroge i malet gips. Et andet eller endda tredje pels kan være nødvendige afhængigt af farven.

•Drej maling i sektioner. Bruge en rulle med den passende nap. Hvis gips har en meget ru tekstur, anbefales en 3/4-inch nap roller. Bruge en 1/2-inch nap roller for glat gips vægge. Tillægge en male pole for ekstra lethed og kontrol over området maling rullen. Roll i lange streger, selv pressionsmiddel. Anvende en anden frakke, hvis nødvendigt.

•Husk at tage pauser. Maleriet gips lofter kan forårsage yderligere belastning at nakke og ryg muskler.

•Fjern alle bånd. Trække båndet ud langsomt. Hvis der er modstand, skal du bruge en barbermaskine kniv til let for at klippe båndet. Forsigtigt fjerne alle drop klude og plast---maling kan nemt dryppe fra gips lofter og fortsat våd på de beskyttende ark.

Tips & advarsler

  • Maleri et loft kræver betydelige arbejde fra høje områder. Brug altid stabile stiger og stilladser. Ikke vidtgående og Kast dig ud af balance.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com