Hvordan man kan måle et HD-tv

January 17

Hvordan man kan måle et HD-tv

High definition-tv er de facto-standard for moderne tv køb og visning. Nye og interessante installationsmetoder, mange involverer eftermontering eksisterende kabinet, er ved at blive undersøgt hver dag. Uanset design-ordningen er lære hvordan man korrekt måler fladskærm HD fjernsyn en væsentlig forudsætning når shopping og opgraderede media planlægningssystemer. Bestemme HDTV dimensioner at arm dig selv med mere viden, når at gøre købsbeslutninger.

Instruktioner

•Measure den påtænkte væg overflade eller kabinet plads hen til afgøre den plads til det nye TV. Notere disse numre ned i kommentar afrivningsblok før ser på nyt sæt.

•Measure ydre kabinet dimensioner af sæt, vertikalt og horisontalt. Sørg for at finde i den samlede højde med fod og uden. Måle dybden af TV'ets kabinet. Måle dybden af standeren, da det vil være dybere end sat sig.

•Measure skærmen er fra hjørne til hjørne, måling kun skærmens overflade. Dette vil være synlige skærmbillede område.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at få dybde måling af vægbeslag, bør det være den planlagte installation metode. Dette vil blive tilføjet til tykkelsen af TV, der repræsenterer den samlede dybde fra væg overflade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com