Hvordan man kan måle et hegn for 40 Acres

June 14

Acre er en måleenhed, der bruges til at kvantificere store stykker af jord. Et acre er lig med 4,047 kvadratmeter jord. Hegn (som kæden link hegn eller træ hegn) er målt i fod eller meter, men ikke kvadratfod eller kvadratmeter. Derfor, hvis du ønsker at måle for at finde ud af hvor meget hegn skal du vedlægge en 40-acre stykke af ejendom, du vil få brug for at gøre nogle matematiske konverteringer.

Instruktioner

•Draw en skitse på et ark papir af den nøjagtige layout af din ejendom. Være så præcise som muligt. Et stykke land så stort som 40 acres er sjældent et kvadrattal eller cirkel, så vær præcis.

•Draw på dit kort placering af porte, hegn du ønsker at have omkring din ejendom. For eksempel, hvis du hegn i området omkring dit hjem, skal du en gate til din indkørsel. Mark denne afstand på dit kort.

•Measure afstande mellem afsnittene individuelt trukket på dit kort. På grund af størrelsen af jorden kan du enten arbejde fra den oprindelige gerning og købe papirer for din jord, (som omfatter en jord undersøgelsen skitserer ejendom linjer og dimensioner) eller hyre et firma til at udføre din egen nye jord undersøgelse. Et firkantet acre, for eksempel, har sider, der er 63.63 meter i længden. Det betyder, at den firkantede acre er lig med en total på 4,046.86 kvadratmeter (rundet op til 4,047 ovenfor i intro).

•Round alle målinger op til den nærmeste mund. Så hvis en del af landet er 245 og en halv fod lang, runde op til 246 fødder og lægge denne måling på diagrammet. Fortsætte med at gøre dette, indtil du finder alle længderne af siderne af dit diagram. Ifølge aluminium hegn Specialists.com er dette den standard måde at måle for et hegn.

•Divide længden af hvert afsnit af længden af en del af hegnet du vil købe. For eksempel, hvis en del af din ejendom er 246 fod lang og dele af hegn du køber er 10 fod lang, ville det betyde skal du 24.6 sektioner af hegnet til at dække denne afstand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com