Hvordan man kan male et hus i regnvejr

April 1

Hvordan man kan male et hus i regnvejr

Desværre, du virkelig ikke kan male et hus når det er flad-out regner. Selv hvis du kunne få malingen til at holde sig til siden af huset, vabel ville bare malingen fra vandindholdet, når det endelig tørrede. Dog kan du ved hjælp af den rigtige type af maling, og ved at arbejde hurtigt og effektivt under en pause i regnen, male et hus i en regntiden eller i perioder med hyppig regn.

Forberede kommende tid

Forberede alle dine maleri materialer, mens du venter på en pause i regnen. Holde dit maleri materialer indsamlet i din garage eller uudnyttet plads. Gøre en tjekliste af materialer du har brug for, og tjek listen flere gange til at sikre, at du har alt hvad du behøver. Køb maleri materialer, der er beregnet til at gøre dit maleri job hurtigere og lettere--ligesom en magt maling sprøjte.

Købe mere end hvad du tror du har brug for

Købe mere maling end du anslå, du faktisk har brug for. Når det er endelig tør nok til at male dit hus, antager du gonna ønsker at få arbejdet gjort så hurtigt som muligt, før det begynder at regne igen. Dette betyder, at du ikke vil spilde tid på ekstra ture til maling butikken for flere materialer.

Hverve venner

Samle en eskadrille af familie og venner til at hjælpe dig med at fuldføre maleri projekt så hurtigt som muligt, når arbejdet endelig begynder. Leje entreprenører, hvis nødvendigt. Husk at for hver ekstra person får du brug for yderligere materialer, ligesom ekstra stiger, pensler og maleruller. Tjek vejrudsigter ofte og kontakte dine hjælpere med regelmæssige opdateringer, for at informere dem når du håber at gøre maleri projekt.

Tildele job

Give alle dine hjælpere en rolle i maleprocessen, og sørg for, at alle ved hvad de skal gøre. Effektivitet er nøglen. Når der er en pause i regnen, uanset om en dag eller to dage, skal hele sagen ske så hurtigt som muligt for at give malingen tilstrækkelig tid til at tørre.

Vælg den rigtige maling

Du vil ikke kunne male med olier under disse betingelser. Vælg din latex maling meget omhyggeligt--Læs dåser af maling til acceptable fugt og temperatur betingelser i maleprocessen. Ser for holdbare, meldug-resistente maling typer, og mest vigtigt, skal du kontrollere mængden af tid, at malingen skal tørre, før det kan blive våd. Dette vil sandsynligvis være mindst fire timer, så planen i overensstemmelse hermed.

At vælge det rigtige tidspunkt

Skal du mindst tre relativt tørre dage for house maleri proces--en dag tørretid efter regnen slutter, en dag af maleri tid og en dag af hærdning. Vælg en tre-dages span, når vejret rapporten forudsiger en 40 procent eller mindre chance for regn. Hvis du kan eventuelt sætte off dit hus maleri projekt til en tørretumbler periode, bør du gøre det. Hus maleri er et dyrt, labor intensiv-projekt, som du ikke ønsker at gøre to gange.

Være realistisk

Forsøg ikke at male et hus under disse betingelser, hvis dette er din første gang male en facade - vente på bedre vejr, hvis du ikke ved hvad du laver. Begrænse dette projekt til en mindre, enkelt etagers hus. En større hus vil tage for lang tid, og kan have for mange uforudsete, komplicerende faktorer. Endelig, der kan være nogle blærer i malingen, så budgettet for potentielle reparationer senere på året.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com