Hvordan man kan male et hus med Hardie planke sidespor

December 1

Hardie bestyrelsen planke sidespor kan ligne træ sidespor, stuk, cedertræ helvedesild og andre typer af sidespor. Dog holder cement fiber længere end træ planker eller andre typer af sidespor fordi det ikke tørre ud eller knæk. Det bevarer også maling længere. Hvis installeret og malet korrekt, vil du have mange års service fra din sidespor, der kræver lidt vedligeholdelse eller vedligeholdelse.

Instruktioner

•Undersøg skruerne bruges til at sikre sidespor til huset. Dække hver skrue hul med fleksible caulk og derefter niveau caulk med overfladen af træbeklædningen med en spartel. Hvis du finde en skrue, der ikke er undersænkede hoveder ind i skoven, brug en skruetrækker til at forsænke det og derefter anvende de fleksible caulk. Brug ikke nogen caulk end fleksible caulk eller maling vil til sidst knæk omkring caulking. Give mindst 24 timers tørring tid medmindre retninger på caulk angive en kortere hærdetid.

•Spray siden af dit hus med en højtryks magt sprøjte til at fjerne snavs oprustning fra sidespor. Hardie sidespor ikke opsuge vand, så du kan komme videre, når overfladen af træbeklædningen vises tørre.

•Tape off områder du ønsker ikke at male som vinduesrammer, dørkarme og lamper. Placer slip tøj på ethvert område, du ikke ønsker at få oversprøjtning.

•Thread den korrekte spids på din magt sprøjte, der anbefales på din maling på data-ark. Tip størrelse varierer afhængigt af brandet maling. Men de fleste power sprøjter kommer med flere forskellige tips af denne grund.

•Drej presset på din magt sprøjten til den korrekte indstilling skitseret på din maling på data-ark. Igen, afhængigt af mærke af maling, maling tykkelse vil variere. Dette kræver forskellige trykindstillinger.

•Spray et stykke skrot bord og inspicere spraymønster. Ikke test sprøjten på den faktiske sidespor knyttet til dit hus. Spray kommer fra sprøjten skal være en sammenhængende v-form uden spytte maling på brættet og uden at skabe overdreven oversprøjtning. Hvis sprøjten spytter, øge presset på sprøjten. Hvis det skaber overdreven oversprøjtning, mindske presset.

•Hold sprøjten ca 12 inches væk fra overfladen af træbeklædningen og vedligeholde sprøjte i en vinkelret vinkel til væggen. Spray på tværs af væggen i en lige linje, der løber med længden af huset. Når du kommer til slutningen af væggen, slip udløseren, tryk på udløseren igen og vende din retning. Overlap hver række med 50 procent til at sikre tilstrækkelig dækning. Gentag dette indtil du dække hele væggen. Om nødvendigt tilsættes en anden frakke for at øge dækningen.

Tips & advarsler

  • Du skal arbejde i et stabilt tempo og undgå pauser længere end 15 minutter, hvis du har maling inde i din sprøjte. Hvis du lader maling inde i sprøjten i længere perioder, det vil blive tykkere og i sidste ende vil du have problemer med sprøjtning. Når du gør tage pauser, Find Sikkerhedslåsen af udløseren og tænde på at undgå sprøjten ved et uheld sprøjtning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com