Hvordan man kan male et kirsebærtræ vægmaleri

November 6

Hvordan man kan male et kirsebærtræ vægmaleri

Et kirsebærtræ vægmaleri tilføjer et strejf af botaniske skønhed og sjov måde at dit hjem miljøet, uanset om det er en undersøgelse, stue eller soveværelse. At vide, hvordan man kan male dit eget kirsebærtræ vægmaleri giver dig mulighed for at tilføje en permanent originale kunstværk til dine vægge, der kan også svarer med en bred vifte af indretning stykker. Når du er i stand til at male kalkmalerier, anvender du din kunstnerisk oplevelse sammen med din evne til at præsentere kunst værdig til at blive en del af dit hjem for på lang sigt.

Instruktioner

•Brug blyant til let tegne en skitse af kirsebær træ. Det gør i størrelse og placering, du ønsker det skal være på din væg. Tegning af kirsebærtræ, før maleriet giver dig mulighed for at minimere fejl. Bruge et billede af et kirsebærtræ eller kirsebær træ maleri til at guide dig.

•Squeeze en klat af sort akryl maling på din paptallerken, bruger det som en palet. Dyp en fine strittede pensel i maling og træk det gennem det at mætte fibrene. Skitsere hele tegningen af kirsebærtræ med denne pensel. Resaturate børste med maling efter behov indtil dispositionen er færdig. Denne oversigt omfatter trunk, grene og blomster.

•DIP en størrelse 2 runde pensel, som er en medium-små mellemstore pensel, ind i en dab af brune acryl maling på din paptallerken. Brug denne brown til at farve i grene og stammen af kirsebærtræ vægmaleri. Brug kun ét lag for nu. Din væg tekstur kan vise gennem din vægmaleri for tiden, men det er okay for nu.

•Træk 2-runde pensel gennem dab brun maling, tilslutning til dab af sort maling på paletten papir plade. Dette skaber en ny nuance af farven--en mørkere brun tone. Bruge denne farve til at tilføje accent strøg op trunk, fejer ud gennem grenene. Dette giver effekten af snoet, træagtige træ bark.

•DAB en 00 spidse pensel, som har en meget fin spids, ind i en klat af nellike lyserød akryl maling. Udfyld blomster af træet med denne farve. Tilføje en dab af fuchsia akryl maling til nellike pink på paletten og træk pensel gennem det at skabe en mere intens pink tone. Oprette accent streger i forskellige dele af nellike pink kirsebærblomster med denne farve. Lad den vægmaleri tørre i otte timer.

•Shake en 12 til 20 ounce dåse illustrationer fugemasse i enten mat eller høj glans formel. Hold dåsen omkring 4 inches fra din vægmaleri overflade. Tryk på dysen til at frigive en fin tåge af forsegling spray over hele overfladen af din færdige kirsebærtræ vægmaleri. Lad det tørre i 24 til 48 timer uden at røre den.

Tips & advarsler

  • Omgiv området vægmaleri med en dråbe klud til at forhindre, at gøre en maling rod.
  • Vælg en akryl maling sæt der er ideelle for at male vægmalerier som en akryl-latex blanding.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com