Hvordan man kan måle et køleskab strømforbrug

July 29

Hvordan man kan måle et køleskab strømforbrug

Strømforbrug er knyttet til spænding og strøm gennem Ohms lov, opkaldt efter tyske fysiker Georg Simon Ohm, som fastslår, at elektrisk strøm er et produkt af den spænding, ganget med aktuelt. Magt er målt i watt, opkaldt efter en anden fysiker, James Watt, den britiske ingeniør krediteret med udløser den industrielle revolution. Måling af et køleskab strømforbrug kræver måling af den aktuelle det trækker. Engang dette og spændingen leveres til apparatet er kendt, beregning af strømforbruget er enkel.

Instruktioner

•Skift off strøm til køleskabet og få adgang til el-ledningen mellem køleskabet og beholderen. Undersøge ledningen isolering, på udkig efter skader, udsatte ledninger og brændte områder. Tilfredsstille dig selv, at ledningen er sikkert at håndtere før du fortsætter.

•Tag køleskab ledningen fra beholderen. Sæt break-out ledningen i beholderen, og derefter sætte køleskab ledning i anden enden af break-out ledningen. Kontroller at tilslutningerne er fuldstændige og stramme, og derefter tænde magt.

•Vælg funktionen "AC nuværende" og derefter vælge en passende måleområde, såsom "40 Amp," ved at dreje den roterende selector switch.

Åbne klemmen kæben ved at presse på aftrækkeren, placere den sorte break-out wire i midten af kæberne og derefter lukke dem. Læse værdien vises på måleren display. Dette er den strøm gennem kablet.

•Multiply spænding ved nuværende. Resultatet er energiforbruget i watt. For eksempel, hvis spændingen er 120 og aktuelt er 8 ampere, er køleskab strømforbrug 960 watt eller 120 x 8 = 960.

Tips & advarsler

  • En break-out ledningen er en længde på elektrisk ledning som den ydre isolering er fjernet, forlader de individuelt isolerede ledninger, synlige og tilgængelige.
  • En typisk 16 kubikfod køleskab bruger ca 725 watt.
  • Køleskabe omfatter en elektrisk motor til at drive kompressoren. Motoren trækker betydeligt mere strøm, når du starter, end det gør når det allerede kører.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com