Hvordan man kan male et konkret springvand

April 1

Hvordan man kan male et konkret springvand

Har et konkret springvand udenfor er beroligende og fornøjelig, men det kan begynde at vise slid hurtigt hvis ikke regelmæssigt vedligeholdt og beskyttet mod elementerne. Male din springvand vil give det en personlig, en slags udseende samtidig skaber en barriere mellem konkret og de uden elementer. Imprægnering vil give din springvand tiltrængt beskyttelse fra invaliderende vandskade og holde det flyder stærk for kommende år.

Instruktioner

•Tag stykker, som kan være taget fra hinanden og sætte dem side-by-side på jorden.

•Forbered en løsning indeholdende 1/2 kop mild fad vaskemiddel og 1 gallon varmt vand i en spand. Brug en blød børste til at rense stykkerne af konkrete springvand og fjerne snavs, så skyl godt. Lad alt tørre i 15 minutter.

•Wash springvand med en industriel opløsningsmiddel som anvist på flasken, hvis springvandet er særlig beskidt. Bruge en mere grove element som en krat pensel til sikkert rense springvandet uden skår af beton. Skyl og lad det tørre 15 minutter mere. Det er afgørende, at springvandet er ren før maleri.

•Sæt drop klude i området, hvor du skal arbejde for at beskytte jorden fra maling dråber. Angiv de konkrete springvand stykker på toppen af dråbe klud efter rengøring dem.

•Coat springvand med cement spraymaling ved hjælp af en fejende bevægelse fra venstre mod højre til jævnt pels det uden kører i malingen. De fleste cement maling kræver mindst tre frakker. Sørg for at hver frakke er tør før du anvender den næste ene.

•Applicer en spray waterproofer, som anvist på dåsen, over den hele konkrete springvand. Dette vil fungere som en beskyttende barriere mod skadelige uden elementer. Lad det tørre i mindst 24 timer før genpåfyldning springvand med vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com