Hvordan man kan male et landskab på en væg

September 28

Hvordan man kan male et landskab på en væg

Maler et landskab på en væg er hovedsagelig som male et vægmaleri. Du kan male på og dække så meget eller så lidt af muren, som du ønsker. Medmindre du er en professionel kunstner, vil maler et landskab på en væg være en skræmmende opgave. Hvis du bruger en uigennemsigtig projektor og en lille smule af kunstneriske evne, men kan stort set ethvert landskab billede være projiceret og malet direkte på næsten enhver væg.

Instruktioner

•Kopiér og udskrive et billede af et landskab ved hjælp af et billede af dit valg. Det kan komme fra en bog eller et vilkårligt antal trykte kilder. Eller først downloade og derefter udskrive et landskab billede ud af internettet.

•Indstil op et lille bord tæt på væggen, som du ønsker at male på. Placer en uigennemsigtig projektor tabellen med linsen mod væggen. Disse projektorer vil belyse en uigennemsigtig medium, såsom et stykke trykt papir, og projicere det direkte på en væg. Læg den landskab billede ansigt-side op på tabellen projektion. De er tilgængelige på både kunst-og håndværksbutikker og videnskab udstyr butikker, hvor de kan være enten lejet eller købt.

•Drej uigennemsigtig projektoren på. Justere størrelsen af landskabet på væggen. Jo tættere på væggen, at projektoren er, jo mindre størrelse af billedet på væggen. Når den korrekte størrelse af landskab billede er projiceret op på væggen, skal du justere linse fokus, ved at dreje det enten venstre eller højre for klarhed.

•Anvend en blyant til at tegne eller spore omridset af billedet på væggen.

•Paint landskab med den korrekte farve ved at følge de naturlige farver, der forventes, eller bruge din fantasi til at skabe et landskab alle sine egne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com