Hvordan man kan male et lille køkken

November 3

Hvis du har et lille køkken, der skal opdateres, har du ikke helt omgøre plads til en frisk udseende. Maleriet en lille køkken tilføjer realisme, gøre det føles varm og indbydende frem for trange og frastødende. Mens små køkkener har ofte stramme hjørner, som vanskeliggør maleri, kan du fuldføre projektet med minimal frustration, hvis du følger nogle enkle maleri råd. Med de rigtige værktøjer og baggrundsviden, kan du slå enhver lille køkken til en hyggelig oase.

Instruktioner

Hvordan man kan male et lille køkken

•Løsn, tage ned og gemme alle skabslåger og fjerne alle skuffer i køkkenet. Du ønsker ikke at risikere at få maling på disse emner. Også fjerne enhver stikkontakt covers eller andre vægdekorationer, der kan komme i vejen i løbet af maleri.

•Aftør køkkenet vægge med en fugtig klud til at fjerne støv eller snavs på overfladen. Vent 15-20 minutter på overflader til tørre, før du fortsætter til trin 3. Hvis væggene er snavset eller fedtet, vask med en mild opløsning af et generelt formål renere. Skyl med rent vand dyppet i en svamp til at fjerne rester og lad det tørre.

•Drej maler tape rundt om alle trim og andre elementer, du ikke ønsker at male. En god tape job er afgørende for at sikre en kvalitet maling job, især i en lille, begrænset plads. Med de stramme hjørner af et lille køkken, kan det være svært at male omkring trim uden tape for beskyttelse.

•Applicer lag primer med en pensel. Små køkkener er som regel ikke velegnet til roller maleri, men hvis dine vægge er store nok til en rulle kan du bruge en til at spare tid.

•Wait for primer til tørre. Det tager typisk mindre end 1 time, men du bør konsultere den primer beholder for de mest præcise tørretider. Temperatur og luftfugtighed også påvirke tørretider.

•Begin maleri med latex maling i en semi-gloss eller gloss glans, som anbefales af SuperKitchens.com. Bruge en lille skum børste for lukkede rum og stramme hjørner. Skum pensler er ideelle til detalje-orienteret arbejde, fordi der ikke er nogen omstrejfende børster ved et uheld anvende maling i uønskede områder. Bruge en regelmæssig pensel til de større områder.

•Wait for malingen til at tørre af følgende de tørretider der er angivet på malingen kan. Anvende en anden frakke, om nødvendigt efter det første lag er tørret.

•Fjern maleren tape når du er færdig med maleriet. Populære maler bånd skotsk blå maler Tape og malerens Mate grøn maleri Tape prale "ren afsked" efter adskillige dage, men tidligere fjernelse er stadig ideel til de bedste mulige resultater.

•Wait mindst 24 timer før genmonteres skabslåger og skuffer. Selv for det meste tør maling kan være lidt tacky og føre til rodet resultater hvis sådanne varer er påsættes igen og erstattet for hurtigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com