Hvordan man kan male et loft, der har en Peeling tekstur

January 12

Mange vægge i dit hjem kan have en malet tekstur, der tilføjer til din samlede indretning. Men, mug, fugt eller bare gammel, skrælning maling kan forårsage din væg tekstur til chip ud efter et stykke tid. Dette er også tilfældet med loft maling. Der er måder til hurtigt og effektivt løse problemet og få dine vægge eller lofter til ser som ny igen.

Instruktioner

•Indstil op din stillads. Sørg for, at det er højt nok og robust nok til at holde din vægt, og teste det, før du begynder. Du ønsker at være så behageligt som muligt, mens du rengøring og maling. Hvis loftet er for højt, kan du overveje at bruge en sikkerhedssele.

•Anvend en bøde-grus sandpapir og forsigtigt sand off enhver peeling eller skår maling fra loftet. Især skrabe nogen områder, der kan være boblende.

•Brug et blegemiddel-vand løsning til at rense enhver alvorlig meldug steder. Mix 1 tbsp. af blegemiddel med 1 kop varmt vand, og bruge en tør klud til at rense ud meldug spot med løsningen. Vent et par minutter før du begynder at male. Lad området ventilere.

•Brug din tekstur reparation kit til at matche den oprindelige tekstur af loftet, hvis dit loft er tekstureret. Reparation kits er også nyttige i matchende korrekte farver og kan findes i en hardware eller maling butik.

•Paint primer på dit loft. Bruge en maling rulle til større områder og malerpensler for mindre områder. Sørg for at du lader primer tørre, før du fortsætter med malingen. Du kan finde en god plet-drab primer i enhver maling butik, vil hjælpe med at slippe af enhver pletter eller pletter.

•Brug din maling rulle og pensler til at genfremstille dit loft i farve efter eget valg. Hvis du ønsker loftet for at være den samme farve, det var før, vil din tekstur reparation kit være nyttigt i matchende korrekte farver.

•DAB en lille mængde af maling med en klud eller en svamp på et område, som du slebet, hvis du maler kun slebet områder. Bruge en maling rulle til at tilføje en anden frakke til dette område og derefter udvide lidt rullen, således at den dækker det område, der ikke er blevet slebet så godt. Dette vil skabe et mere blandet og problemfri udseende fra gamle til nye maling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com