Hvordan man kan male et middagsbordet

February 17

Hvordan man kan male et middagsbordet

Spisestue borde, især dem af træ, kan vare i generationer. Ofte, dog kan de viser tegn på slid eller simpelthen blive dateret. Opfriske udseendet af dit spisebord og give det nye leveår ved at male det en ny farve. Maling er billigt og det er en simpel møbler makeover, som du kan udføre i en weekend. Med omhyggelig forberedelse og pleje i din ansøgning, vil din maling job være holdbare og sidste i år.

Instruktioner

•Tag på din støvmaske. Sand spisebordet med en rystepudser, indtil det hele stykke er glat. Betale særlig opmærksomhed på eventuelle områder med skrammer, dings eller chips, så de er så glat som muligt. Vakuum støv fra sander fra din tabel.

•Applicer træ fyldstof til nogen huller, dings eller chips i din tabel med en spartel, så bordpladen er flad og glat. Lad den putty tørre helt. Sand kit med medium-grus sandpapir for en glat finish.

•Vacuum hele tabellen for at fjerne overskydende støv. Tørre bordet med våde klude og lad tørre.

•Pour limning primer i en bakke, maling og anvende en tynd, selv pels til din spisebord. Lad primer lag tørre helt i mindst 24 timer.

•Pour latex maling i en ren maling bakke. Anvende et tyndt lag af maling til din spisestue bord, ved hjælp af lange, selv slagtilfælde. Anvende maling i samme retning som kornet af træ. Gøre det muligt malingen til at tørre i 24 timer. Sand ned laget af maling forsigtigt så det er glat og endda.

•Applicer to til tre flere frakker af maling, at lade hvert lag tørre mellem programmer. Sand mellem hvert maling lag for en satiny glat finish.

•Pour vandbaseret polyurethan satineret protectant i en ren maling bakke. Anvendelse i en tynd, selv frakke med en ren malerpensel. Det vises mælkehvid efter ansøgning, men det vil tørre klar. Du kan anvende mere end én frakke, afhængigt af dine personlige præferencer. Tillad hvert lag tørre mellem programmer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com