Hvordan man kan male et soveværelse grøn

June 30

Giv dit soveværelse et dramatisk makeover med en frisk lag af grøn maling. Du kan gøre dit soveværelse vægge mere energigivende med en lys, lime grøn maling farve eller en beroligende sted at slappe af med en blød sage-grøn nuance. Uanset farve du vælger, er maleri et soveværelse en billig måde at dramatisk omdanner udseendet i bare et par timer.

Instruktioner

•Klart Soveværelsesmøbler væk fra væggene. Udfylde eventuelle huller i væggene med putty, Lad tørre og sand glat. Fjerne lyskontakt plader og dække lyskontakter. Sætte malerens bånd langs baseboard og på vindue trim til at beskytte det fra drypper. Fastsætte plastfolie for at beskytte gulvet fra malingen drypper.

•Prime vægge hvis du ændrer et værelse fra en mørk farve til en lysegrøn. Primer vil dække den gamle farve og den nye grønne maling du bruger vil se mere tro mod dets tilsigtede farve. Bruge en vinklet børste til at anvende primer langs hjørner af loftet og nær baseboards. Male op eller ned et par inches, og derefter bruge en rulle til at dække resten af væggen. Hæld primer i en maling bakke, rulle paint roller i primeren og derefter rulle det op på væggen, blande med afsnittet cut-in, mens det er stadig vådt. Dette gamle hus Magazine anbefaler du holde et fugtigt håndklæde i din bæltestrop som du prime og male til nemt rydde op i malingen drypper.

•Klippe maling ind i hjørnerne af rummet og langs loftet, sokler og vinduer benytter en vinklet børste til at male langs kanten og et par inches ud hvor en rulle kan nå. Hæld nogle maling i en maling bakke, og bruge en rulle til at male væggen, maleri til cut-in-område, mens det er stadig vådt.

• Lad malingen tørre grundigt. Fjern den maler tape omhyggeligt for at undgå at løfte maling op med det. Erstatte lyskontakt plader. Erstatte møbler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com