Hvordan man kan male et soveværelse i Baseball farver

October 16

Hvis dit barn er baseball fan, vil de elske viser deres team ånd med et soveværelse, malet i deres favorit hold farver. Hvis de er afsat til et hold, vil det nye farveskema sandsynligvis matche plakater og team memorabilia, som de allerede har udstillet i deres værelse.

Instruktioner

• Bekræft dit barn 's foretrukne baseball team, og forskning holdets farver. Se online for team logoer og uniformer til at finde de præcise farvenuancer, holdet bruger. For eksempel, er Mets' farver lyse blå og orange, mens Yankees' farver navy blå og hvid. Nogle farver egner sig til værelse indretning bedre end andre, men Vælg mindst en af holdets vigtigste farver til væggene.

•Decide hvordan du vil bruge hold farver til at male værelset. Nogle muligheder omfatter:

Male alle væggene i et colorPainting rum hvid med en accent væg i et team colorPainting to vægge i et hold farve og to i otherPainting toppen af væggen en farve og bunden af væggen en anden farve med en accent band af farve i mellem. Nogle indstillinger kan arbejde bedre end andre, alt efter holdets farver. For eksempel, et helt rum malet navy blå kan resultere i et mørkt udseende værelse, men to navy vægge og to hvide vægge kunne arbejde godt for en Yankees fan. En række hold bruger royal blue som en del af deres farveskema, der kan fungere godt for et stort soveværelse, der modtager masser af naturligt lys.

•Forbered at male. Tape off trim og kanten af loftet med malerens tape, og dække gulvet og møbler med drop klude. Bland malingen og hæld en lille mængde i malerens bakke.

•Paint i rummet farveskema og design du har skabt. Hvis du har valgt at male toppen og bunden af væggene forskellige farver, tape en linje, der løber langs midten af alle fire vægge. Male toppen halvdelen af rummet og fjern tapen. Vent til malingen til at tørre, og derefter igen tape en linje, der løber på tværs af alle vægge lige over linjen hvor den første farve slutter. Sørg for, at båndet er niveau rundt i lokalet, og derefter male bunden af væggene med den anden farve. Fjern tapen. Du kan bruge en tredje farve (som de grå at mange hold brug for rejse uniformer) til at blødgøre overgangen mellem farverne. For at gøre dette, vent til malingen til at tørre, og derefter køre to parallelle linjer af tape, to til fire inches fra hinanden, rundt i lokalet, og sørg for, at de forbliver niveau. Maler markeringsfarve mellem stykker tape, og derefter fjerne maleri guider.

•Paint holdets logo på den ene væg, hvis du kan kopiere det godt. (De fleste team logoer udgøres af breve, ikke billeder, så de er rimelig let at kopiere).

Tips & advarsler

  • Hvis dit barn ikke har en favorit major league-hold, men spiller Little League, bruge denne team farver til rummet.
  • Til et yngre barn, kan en baseball-formet tæppe eller ur tilføje en flot dekorativ blomstre.
  • Ikke male hele rummet i en team farve, hvis ikke du er sikker på, at dit barn vil elske det, eller hvis han eller hun ikke er virkelig dedikeret til et hold.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com