Hvordan man kan male et soveværelse lilla og hvad tilbehør til brug

July 3

Hvordan man kan male et soveværelse lilla og hvad tilbehør til brug

Farve lilla leveres i mange nuancer og hver vækker visse følelser i soveværelset. Mørk lilla formidler følelsen af luksus og sensualitet, mens lysere nuancer af lilla virke feminine og uskyldige. Når du vælger den ideelle lilla nuance til dit soveværelse, skal du vælge tilbehør til at tilføje en særlig accent og personligt præg.

Lilla nuancer og Accent farver

Farve lilla er ikke kun for børn og teenagere. For nogle er lilla synes alt for barnlige eller feminine. En mørk skygge, accent med rød eller mørk brun nuancer, er en farvekombination, at voksne kan forstå. Mørk lilla kan gøre både kvinder og mænd har lyst royalty.Hvis du ønsker at male en teenage pige soveværelse lilla, vælge en lysere nuance, lavendel, lilla eller violet. Disse nuancer kombinere følelsen af uskyld med legende flirtatiousness. Tilføje markeringsfarver er en ideel måde at fremhæve de lilla vægge i et rum. For eksempel male væggene lilla og loftet hvidt, sort eller blå.

Kom klar til maling

Før du male soveværelset, Forbered det og dig selv, til jobbet. Fjerne alle møbler fra værelset, herunder dressers og sengen. Hvis du ikke kan fjerne en stor objekt, flytte den til midten af rummet og sætte en dråbe klud over det. Lægge drop klude på gulvet. Sætte på gamle tøj og beskyttelsesbriller. Skrabe ud gammel maling eller tapet. Udfylde eventuelle huller i væggen med lappe sammensatte. Vakuum rum, med særlig vægt på baseboards. Vask væggene med vand og trinatriumphosphat (TSP).

Male værelset

Anvende en frakke af primer til væggene, før du begynder at male. Du behøver ikke at bruge så meget maling, hvis du bruger primer. Når du anvender primeren, hæld maling i en stor skuffe. Male rummets trim med den lilla maling. En to-tommers vinkel vinge børste arbejder godt for dette. Brug den samme type af pensel til at male kanterne af trim. Dyp en rulle pensel i maling og begynder at male væggen. Gøre en "W" bevægelse med roller, som du male væggen.

Tilbehør til lilla værelser

Efter maleri job er det tid til at tilføje noget tilbehør for at gøre rummet ser sit bedste. For en teenager eller ung piges værelse, tilføje hvide, flagrende gardiner. Hvid gardiner supplerer bleg lilla nuancer. For en voksens værelse, føje til følelsen af luksus med krystal eller glas skåle. Kaste et par lilla smide puder på sengen. En vase fyldt med violer eller Tusindfryd accenter enhver mørklilla værelse. Vælg ikke alt for mange lilla tilbehør når dekorere rummet. For meget lilla kan være overvældende at nogle mennesker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com