Hvordan man kan male et soveværelse Orange

August 21

Orange værelser er muntre, dynamiske og dristige. Når du maler dit soveværelse orange, er nøglen til at sikre, at det endelige produkt ikke vil ser alt for over dramatisk at vælge en maling, der har en varm og blødere tone. Sørg for, at farven er meget endda hele rummet for at undgå plettet figurer og tage din tid, mens maleri. Vigtigst af alt, Sørg for at korrekt beskyttelse af områder af det rum, du ikke gider malet før du starter.

Instruktioner

Hvordan man kan male et soveværelse Orange

•Anvend en skruetrækker til at fjerne alle stikkontakt covers og dække dem op med scotch tape. Placer flere scotch tape over alle områder på væggene, som du ikke ønsker at få maling på, såsom trim, den udvendige kant af døren eller på basis af nogen lamper eller loft fans.

•Klippe nogle beskyttende plast dække ved hjælp af saks og Placer det over enhver tæppe eller gulvbelægning, er i fare for at få sprøjtede. Tape på plads med mere scotch tape. Placer en maling bakke over den plastovertræk og fylde halvvejs med orange interiør væg maling, tilføje mere maling som du har brug for det.

•Anvend en maling rulle til at dyppe i malingen. Male loftet først, ved hjælp af en lille stigen eller trin skammel hvis nødvendigt. Sørg for at jævnt distribuere farven ved hjælp af det samme tryk hele tiden. Male væggene i soveværelset næste, ved hjælp af rullen for at sprede maling fra bunden af væggen til toppen. Tillad maling tørre, som anvist på bagsiden af maling kan.

•Fjern alle plast belægning og scotch tape. Brug en skruetrækker til at vedhæfte alle outlet plader.

Tips & advarsler

  • For at finde den perfekte nuance af orange, Spørg din lokale maling butik at forsyne dig med et par prøver til test på dine vægge.
  • Mørkere nuancer af orange tendens til at gøre værelser synes lidt mindre, mens lysere nuancer vil åbne et værelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com