Hvordan man kan male et spisebord en mørkebrun

February 1

Hvordan man kan male et spisebord en mørkebrun

Køb en billig spisebordet på et loppemarked, kan garagesalg eller Genbrugsbutik spare dig penge, selvom du måske nødt til at sætte i nogle sved egenkapital til at opnå en designer look. Tilføje en frakke af rige brune maling til et spisebord, der har set bedre dage vil give det en rig, elegant look og en instant ansigtsløftning. Ved at gøre det forberedende arbejde og maleri dig selv, vil du spare penge og få et spisebord, der ser ud som om det hører til på et showroom gulv.

Instruktioner

•Fyld i nogen huller i din spisebord med træ fyldstof og en spartel. Lad fyldstof tørre. Sand ned din hele tabellen med 100-grus sandpapir for at fjerne enhver bump, gouges og dings fra tabellen. Sandet indtil hele overfladen, som du vil maleri er glat.

•Vacuum sandpapir støv fra tabellen. Tage din tid med dette trin for at fjerne så meget støv som du kan. Sætte noget vand i spanden og få de fnugfri klude fugtig. Tør ned hele slebet overflade med fugtige klude og lad tørre.

•Pour en lille mængde af oliebaseret primer til en maling bakke. Påfør et tyndt lag primer slebet overflade med en malerpensel. Tillad primer tørre fuldstændigt.

•Pour en lille mængde af brun maling i en ren maling bakke. Anvende et meget tyndt lag af maling til dit bord med en ren malerpensel. Male langsomt og med korn af træ til at undgå at efterlade drop mærker eller maling børste linjer. Tillade dette lag tørre fuldstændigt.

•Sand det tørre lag af maling med din fine sandkorn sandpapir til en glat finish. Vakuum sand støv og tørre ned med en fugtig klud. Lad det tørre helt. Anvende flere lag af maling, indtil du opnår niveauet af maling dækning du ønsker. Sand, vakuum og tørre ned med en fugtig klud mellem hvert lag af maling. Lade hvert lag tørre fuldstændigt.

•Pour vandbaseret polyurethan i en ren maling bakke. Bruge en ren pensel til at anvende en frakke af polyurethan til din malet bord i lang tid, selv slagtilfælde. Polyurethan tilføjer en høj-gloss glans og øger levetiden af din maling job og holdbarheden af dine finish. Lad tørre helt og anvende en anden frakke eller to, hvis det er nødvendigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com