Hvordan man kan male et spisebord

January 6

Hvordan man kan male et spisebord

Hvis du har tjekket priser i Møbelforretninger, er du godt klar over den høje pris for at købe nye møbler. Et spisebord kan koste op mod $2.000, og det er ikke nødvendigvis toppen af linjen. Der er alternativer, men der kan forbedre udseendet af dine eksisterende spisebordet uden at det koster en formue. Den nemmeste og billigste maleri. Resultatet kan kun overraske dig.

Instruktioner

Hvordan man kan male et spisebord

•Disassemble spisebordet. Lægge benene og ekstra blade på en tarp. Lean bordpladen mod en væg beklædt med plastfolie. Let sand alle stykker af spisebordet med fint sandpapir. Børste væk støv ved hjælp af en rene, ubrugte malerpensel. Hvis der er nogen dings eller buler i tabellen, skal du anvende træ fyldstof til hvert område.

•Applicer lag primer til alle stykker af spisebordet. I de fleste tilfælde vil et lag primer. Tillad alle brikker til at tørre helt, før du anvender en top coat farve.Anvende det første lag maling i den farve du har valgt. Tillad et par timer efter tørretid før du anvender en anden frakke.Anvende et tredje lag maling, hvis det er nødvendigt for ekstra farve dækning. Tillad mindst 24 timer efter tørretid når alle frakker af maling er blevet anvendt.

•Reassemble spisebordet, tager ekstra forsigtig ikke at nick nogen af de nyligt malet stykker. Når bordet er sat tilbage sammen, kontrollere alle dele til nicks, chips eller steder, der kan have været overset i maleprocessen. Touch-up maling som nødvendigt. Eventuelt enhver touch-up på bordpladen, tillade endnu en 24 timer efter tørretid.

•Køre den din hånd langs alle dele af den reassembled spisestue bord for at sikre, at ingen tarvelig områder forbliver. Hvis helt tør, anvende en frakke af klar top coat sealer til alle dele af spisebordet. Lad tørre et par timer. Anvende en anden frakke til bordpladen kun. Dette vil give mulighed for slitage på bordet gennem daglig brug med tallerkener og bestik, bevare farven og finish af maling. Nogle mennesker kan lide at sikre ekstra holdbarhed ved at anvende en tredje lag klarlak til tabellen top kun. Når alle lag klar top coat er blevet anvendt, mulighed for 24 timer efter tørretid.

•Undersøg hele tabellen især top--for tacky maling. Hvis finish føles glat og tør, er det sikkert at gå om at bruge spisebordet. Sørg for at bruge varme puder ved fastsættelsen af varme gryder eller pander på bordet, som top coat kan blive klistret hvis overdrevent opvarmes de første par uger efter at være behandlet.Efter et par uger af hærdetid, behandle tabellen, som du ville andre spisebordet. Vask og tør det med vand og sæbe, eller polere det med møbelpolish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com