Hvordan man kan male et tilstødende værelse

October 11

Du har malet et rum i dit hus og det ser flot ud. Først nu, de tilstødende rum ser lidt værre for slid. Du ønsker at male denne værelse ret næste dør. Du ved, det kunne ser godt ud, hvis bare du kunne finde den rigtige farve. Med de følgende trin, vil du snart være på din måde at male den tilstødende værelse til at se lige så fantastisk som først. Du vil lære at koordinere farver i værelser.

Instruktioner

•Paint trim. Vælge en neutral farve i enhver nuance af hvid, brun eller sort til trim. En nem måde at binde alle rum i dit hus sammen er at male trim samme farve. Være sikker på at male gulvbrædderne, dørkarme, vinduesrammer og kronen til at matche. En neutral nuance vil gå med hvilken som helst farve og ser godt i alle rum, uanset hvilken farve du vælger at male det.

•Consider brug af rummet. Er dette et område, hvor du vil spise? søvn? arbejde? eller se TV? Afhængigt af rummets formål, kan du vælge at bruge en anden farve. Et soveværelse kan du vil en mere afslappende farver som blå, mens du måske ønsker en mere energigivende farve som gul til et hjemmekontor. Farve på væggene vil sætte stemning, hurtigt og nemt.

•Skabe i en tredje farve. Den tredje farve er, hvad der vil gøre dit værelse (og hjem) skiller sig ud. Den tredje farve skal være i kontrast eller kombination med de foregående to farver. Et godt eksempel på kontrast ville bruge en lys brun for trim, grøn for væggene og pink til accent. Et eksempel på en kombination ville være, hvis du vælger en hvid trim og blå vægge med en mørkere nuance af blå til accenten. Accent farve kan males på en enkelt accent væggen eller omkring møbler og tilbehør i rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com