Hvordan man kan male et træ i hjørne af lokalet

April 16

Hvordan man kan male et træ i hjørne af lokalet

Et træ vægmaleri tilføjer en fed brændpunkt til nogen del af huset. Forgrening fra hjørnet af lokalet, kan dit træ vises i stark silhuet eller fuld farve der passer til design af dit space. Træer af enhver type bringe forskellige udseendet og fornemmelsen af natur ind i hjemmet. Parret med forskellige nuancer af grøn, brun og blå, vil denne type af vægkunst skabe en beroligende rum hvor du ikke undgå at belaste dine ører til lyden af fuglesang.

Instruktioner

•Sketch et billede af træet, du vil bruge til dine vægmaleri på et stykke papir i blyant. Omfatte frodige blade til en lyse springtime look. En solid silhouette af et træ med grene alene bringer et strejf af mystik til design.

•Overførsel design af træet til en gennemskuelighed i markør for en fast skabelon, som du kan følge for træ vægmaleri.

•Information gennemsigtighed på væggen for at give dig et grundlag for dit træ vægmaleri. Brug en blyant til at skitsere omridset af din træ på væggen. Placere træet, således at lige store portioner af stammen på hver af de to tilstødende vægge. Udvide grene jævnt på begge vægge.

•Følg linjer af skitsen du har lavet med en pensel til at udfylde dit træ vægmaleri. Bruge en enkelt farve for en silhuet, eller male træet i realistiske nuancer af brun og grøn for en mere virkelighedstro effekt. Hvis du maler træet i farve, beslutter hvor lys for maleriet kommer fra, og skygge funktioner af træet konsekvent.

Tips & advarsler

  • For en moderne tage på træet vægmaleri, skal du bruge stor, fed cirkler på grenene i stedet for blade. Fylde cirklerne med lyse farver og moderne mønstre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com