Hvordan man kan male et værelse for at gøre det lysere

December 23

Hvordan man kan male et værelse for at gøre det lysere

Maling har enorm indflydelse på udseendet af et værelse. For eksempel, gør en varm farve et rum føler sig mere energisk, mens en cool farve gør et rum føler sig roligere og roligere. Den faktiske mængde lys dag i et rum påvirkes af malingen farve samt. At vide, hvordan dette virker vil tillade dig at vælge den optimale maling farve for at gøre et værelse i dit hjem synes lysere.

Instruktioner

•Vær forsigtig note af dine eksisterende møbler. Tage billeder af dine møbler på værelset, hvis du holder det for at hjælpe med at matche din nye farve på maling butikken.

•Look på lyse og lette farver når du vælger din maling farve. Kontroller, at det vil gå med farven på nogen andre værelser væggene Deltag op med. Lyse farver afspejler mere lys, forårsager rum vises lysere.

•Vælg en maling farve der er en lignende farve til møbler, tæpper eller andre funktioner i rummet. Bor inden for en enkelt farve familie gør plads ser lysere og større.

•Spørg for maling i noget lidt blankere end en flad mat finish. Jo blankere malingen, jo lysere i rummet vil synes at være. Æggeskal er også en god finish til at oprette en lyse føler inden for et værelse.

•Paint dit loft en lys farve. Du kan bruge den samme farve som væggene eller en gratis lyse farve. Mørke farver på loftet har tendens til at trække loftet og gøre rummet føle hyggelige snarere end lyse og åbne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com