Hvordan man kan male et værelse forskellige farver i en flad

June 7

Hvordan man kan male et værelse forskellige farver i en flad

En slags "fladt" er, når et lagersted eller store bygning er omdannet til flere opholdsstuer og hver er ét stort rum med kun badeværelset lukket. Dette er også kendt som et loft. En anden "flad" er en lille lejlighed med forskellige værelser. Uanset hvilken type af flade du bor i, er der måder, du kan oprette en behagelig atmosfære med maling. Maleriet er en hurtig og billig måde at give din flade varme og definere særskilte områder i din stue.

Instruktioner

•Kontrollér med din udlejer første hvis du lejer. Der kan være regler for din bygning om maleri.

•Designate områder i din et-værelses lejlighed til særlige "rum". Sætte grænser for hvert område, møbler, store reoler, gardiner og værelse delelinjer Adskil med mellemrum. Beslutte på dine farver til væggene pr. område.

•Paint hele væggen ved siden af den foran døren en solid farve, som brun, med farven strækker sig 12 fod langs væggen. Udpege foyer hjørne med en stor bogreol diagonal til linjen maling. Når tør, anvende blå maler tape fra loft til gulv på den indvendige kant af den nye maling. Tryk på båndet, så der bliver en ren linje, når du male den anden farve. Brug en plan, som du anvender tape for at holde det lige.

Male den anden område væg til at udpege den nulevende rum. Anvende mørke tan ved siden af foyerens brun farve. Tage denne farve til hjørne. Når malingen er knap nok tør, Fjern tapen forsigtigt og vil du have en lige linje mellem farver.

•Paint den modsatte væg rød til soveværelset. Anvende det fra hjørnet til kanten af det udpegede område, siger 14 fod fra hjørnet. Også anvende red til diagonal væggen fra dette hjørne 14 fod. Dette er i soveværelset, med to røde mure. Square off rum med gardiner og rum dividers for de andre to vægge. Anvende båndet igen fra loft til gulv som før. Male den mørke tan igen på resten af væggene. Gør dette for at markere andre områder, som du ønsker på de andre vægge.

•Vælg en accent væg i et bestemt rum af din "flade", der har flere værelser. Grundfarven på værelset kan være blød grøn. Male en væg med mørk grøn til at gøre en funktion mur i dit værelse. Hvis det er et soveværelse, ville du sætte dit hovedgærde mod denne funktion mur. Hvis det er stuen, male en mørkere farve på den pejs væggen eller TV væg til accent den.

Tips & advarsler

  • Bruge gardiner og flere højt oppe på møbler til at udpege vægge ud i rummet.
  • Bære væg farver i værelsernes tilbehør til at trække flat sammen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com