Hvordan man kan male et værelse indrettet med fodbolde

March 10

Male et værelse indrettet med fodbolde tager kun lidt planlægning og forberedelse. Det kan være den perfekte tema for drenge og piger ens, med bare en lille smule skræddersy individuelle smag og stil. Der er et par ruter, du kan tage, baseret på dine behov og hvad rummet skal bruges til.

Instruktioner

•Vælg farveskemaet. Beslutte, hvis du ønsker at gå med en standard fodbold stadion look med feltet grøn med anstrøg af brun og hvid til at repræsentere en generel sports tema eller optage et favorithold farver. Da regne ud, hvordan man male et værelse indrettet med fodbolde, er det nemt at finde nuancer, når de er valgt. Der er mange hjem forbedring butikker, der tilbyder maling allerede blandet til de nøjagtige nuancer af populære hold. Køb dine forsyninger, mens du er der så godt. Dette omfatter en god primer, tape, pan, pensler til at skære i og kvalitet ruller.

•Pick ud-stencil eller vægmaleri materialer du kan være nødvendigt. For at helt indarbejde sportstemaet i rummet, er hvad du vælger at sætte over base-coat hvad vil modregne hele design. Der er ingen grund til at gøre illustrationen frihånd. Du kan leje en overheadprojektor, har et fotografi eller tegning udskrives på Fjern papir og har en instant spores mønster at følge på væggen. Med stencils kan du skære mere generelle emner, fra en yndlingsspiller antallet til karikaturer af spillerne selv.

•Finish off tema med flere room-specifikke tilbehør. Overveje maleri en del af en væg med tavle maling til et praktisk sted at holde score i spillelokalet. Hænge op pomponer eller tilføje blomster for et mere feminint touch. Bygge eller købe en hylde for trofæer og team fotografier til et sandt dreng plads. Ramme trøjer og vise andre sports memorabilia for et mere kønsneutral værelse. Tage på andre indvendige udsmykning projekter med din pensel som sideborde, andre malbare møbler eller brugerdefineret illustrationer. Dette vil sikre, at hvert stykke, du placerer i rummet matcher sportstemaet. Regne ud, at male et værelse indrettet med fodbolde handler om at bringe det sjove personlige rører når endt ud i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com